You change my life - episode 108

"Det är bara jag" viska jag i hennes öra, pussade henne lite lätt och kort där efter så somna hon igen.
Jag låg vaken i flera timmar och bara tänkte. Sofie sov så sött och jag ville inte väcka henne. Klockan var inte så mycket, runt halv sex bara, men jag var ändå ganska trött. Men inte sova trött.
Så jag gick försiktigt upp ur sängen och fram till hennes dator och satte på den. Där satt jag ett bra tag tills jag hörde att hon rörde sig i sängen.
Jag kollade bak och såg att hon var vaken.  Jag lämnade datastolen och förflyttade mig till sängen bredvid henne. Vi låg och kollade på varandra ett tag tills hon sa:
- Jag är så glad över att jag har dig Justin. Jag vet inte vad jag skulle gjort utan dig.
- Jag älskar dig, svarade jag.
- Jag älskar dig med.

Timmarna gick och vi låg och kollade på film och gjorde inte så mycket mer. Vi båda var dystra och ingen av oss sa någonting vid middagen heller.
När klockan blev tillräckligt mycket för att vi skulle kunna gå och sova släckte vi lampan och somnade med en gång.

Både jag och Sofie vaknade av den bedrövliga alarmsignalen klockan åtta morgonen efter. Vi sa inte så mycket då heller, utan vi gjorde iordning oss i våran egen takt, käkade lite frukost och sedan åkte vi iväg till sjukhuset igen.
Idag skulle även hennes mamma åka med.
Vi kom fram, och inte en människa syntes till. Skönt, tänkte jag bara.
Sedan kollade jag på Sofie och sa:
- Det kommer att gå bra.
Hon log lite och kysste mig sedan.

3 timmar senare:
Nu var det klart. Det gick snabbare än förväntat och man såg på Sofie att hon var väldigt lättad faktiskt. Är hon lättad, är jag lättad.
Vi stannade till på sjukhuscafét och fikade lite innan vi åkte hem.
Kanske inte världens roligaste plats att sitta på och fika, men det fick duga.

När vi var klara och skulle gå därifrån såg vi bara en massa blixtrar utanför.
De har upptäckt oss. Men hur!? Jävla papparazzis som alltid kommer och ska skapa en massa rykten. Undra vad de kommer att hitta på idag?
Jag, Sofie, hennes mamma och Kenny drog ner våra solglasögon och vi fick även hjälp av några vakter från sjukhuset till att komma till bilen.
Men längre än så kom vi inte. För nu hade alla papparazzis samlats runt våran bil! Vi blev blänande av alla blixtrar och jag som satt och skulle köra därifrån såg ingenting.
Men jag startade bilen ändå, i hopp att de skulle flytta på sig. Men nej! de flyttar inte på sig en millimeter.
Sofies mamma satt i baksätet och såg ganska orolig ut. Jag kan förstå henne. Jag var inte van vid allt detta jag heller först.
Sedan kollade jag på Sofie. Hon satt med en mössa nerdragen över ögonen och såg faktiskt ganska rolig ut.
Sedan vände jag blicken mot alla papparazzis igen. Har de inte fått nog med bilder snart eller!?
Jag började tuta, men hjälpte det? nej.
Jag tutade ännu mer, men de flyttade inte på sig. Tillslut tryckte jag på gaspidalen och DÅ fattade de att de skulle flytta på sig. Tyvärr hann alla inte flytta på sig...

2 sekunder senare ser jag en man ligga på marken med händerna om sin fot! Oh shit! Jag körde över hans fot!
Sofie hade nu dragit upp mössan, hennes mamma satt med uppspärrade ögon, likaså gjorde Kenny.
Men några sekunder efter det ställde han sig upp igen.
Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra, och jag var för trött och arg för att tänka, så jag började att köra iväg, bort från alla paparazzis. Jag körde rätt så lungt längst gatorna och Sofies mamma satt fortfarande ganska chokat. Jag brydde mig inte så mycket om det, jag visste ju att hon inte fattade hur jobbigt det verkligen var med paparazzis efter en hela tiden.
A few minuts later...
Vi hade kommit hem till Sofie och mamma & Kenny var även här, de var där nere och drack kafe och fika. Jag och Sofie låg uppe i Sofies rum. Sofie zappade bland några olika kanaler medans jag satt med en data i knät och kollade på lite olika resemål. Jag kände att det var dags för oss att koppla av och komma bort ifrån allt skit en liten stund.
Jag klickade runt lite och sedan hittade jag det perfekta stället att resa till, Italien - Venedig. Ett ställe jag alltid velat åka till, det är så oerhört fint där och jag tror verkligen att Sofie skulle gilla det!
Nu känns det verkligen som att allt det hemska som hänt kommer fixa sig, nu ser vi framåt, framåt mot ljusare tider... tänkte jag för mig själv & stängde sedan ner laptopen. Det ska bli en överraskning för Sofie, det ska bli awzuuum!

Bra/Dålig? What's gonna happend in Venedig? We know...
KOMMENTERA!!! :D

KYSSISAR / KARRO OCH AMANDA ♥

Kommentarer
» Hanna

Ojdå, undra om det kommer i tidningen eller nåt om när Justin körde över paparazzin. Men jätte bra kapitel och keep going! Meeer!

» Anonym

Hon borde bäretta att det intr var JUSTIN'S var utan den andra killlens. Så kan dom tup bråcka eller så förlåter han henne eller nåt xD skitbra meeeer <3:)

2011-04-07 14:46:24
» Julia

mera, skit bra.



Hoppas det händer något kul i venedig (L) Men ska han inte få veta att dt inte var hans barn ?(L)

2011-04-07 16:03:34
URL: http://justindrewbstory.blogg.se/
» Anzie

Håller med Julia och personen utan namn:D

2011-04-07 18:09:45
» elin

skit bra :D

2011-04-07 23:03:52
URL: http://elinohrn.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback