You change my life - Episode 78.

Jag la mig i sängen och lät tårarna rinna en stund. Sedan samlade jag mig, tog upp min MacBook pro och kollade twitter. Jag kollade om Justin hade skrivit något. Han hade skrivit "I miss u."
Och jag svarade: "I miss u too baby.."
Sedan la jag ifrån mig datan och släckte allt och försökte sova. Men det gick tyvärr inte. Imorgon måste jag verkligen prata med Mathilda och Christian.... Och vad skulle jag göra med mamma och pappa? Jag var så arg och ledsen på dom just nu.
Tillslut gick det... Och gissa vem jag drömde om..? Jo, Justin.


Min mage kurra och jag var riktigt hungrig så jag gick ner till köket för att äta frukost.

När jag gick där ner från trappan så hörde jag hur det knarka och hur tyst det verkligen var i huset. Det var ingen mer än jag hemma, och Rufus förstårs - min katt. När jag kom till köket och öppnade kylskåpet märkte jag att det nästan var alldeles tomt. Jag som var så himla hungrig!

Utan att tänka på vad jag hade på mig så gick jag ut med min morgonrock och ett par tofflor till Mathilda som bodde några minuter bort. När jag var framme så sket jag i att knacka, istället gick jag rakt in i huset. När jag kom dit så stod Mathildas pappa där och kollade på mig.

- Men hallå Sofie, det var längesen jag såg dig! Mathilda är tyvärr inte hemma, hon är hos Christian.
- Mat...
- Mat?
- Jag letar inte efter Mathilda, jag kom bara hit för att äta lite för det är tomt hemma i vårt kylskåp och här finns ju alltid en massa god mat! sa jag vänligt till honom och gick sedan vidare in i köket mot deras kylskåp.

Jag öppnade det och rota sedan i det för att hitta något smaskigt. Allt jag tyckte var gott tog jag ut och la på deras köksbord, när jag var färdig och kollade över köksbordet så började tänkandet gå igång i huvudet på mig. Jag tror jag hade tömt deras kylskåp, allt dom hade var så gott att jag råkat tagit ut allt utan att tänka på det.

- Eh, ursäkta. Jag ska fixa allt, hehe... sa jag och plockade sedan in allt i kylskåpet igen förrutom en appelsin, yougurt och en förpackning med blåbärssoppa. Jag ställde det på bordet och gick sedan och hämtade 2 smörgåsar och en påse att lägga allt i. När det var klart gick jag raka vägen mot yttedörren. "Hej då" sa jag och gick sedan ut på gatan till mitt egna hem.

Jag började äta & tänkandet gick igång. Vad fan höll jag på med, är jag gaaaaalen?

Precis ryckte jag till. Jag flög upp ur sängen och kollade runt om mig, där satt Christian och Mathilda. Jag blev förrvirrad, vad var detta? Jag ställde mig upp och kollade mig runt. Det var nu jag fattade, jag hade drömt! Puh, så lättad jag blev. Jag trodde verkligen att jag blivit galen på en natt.

När jag sen förstod att det inte var någon dröm längre så började jag bli ledsen och la mig under täcket i sängen igen. Jag började att tänka på Justin, jag började tänka på att jag inte skulle få se han på flera dagar, inte höra hans röst, inte höra hans skratt, inte känna hans närhet och inte känna hans varma andedräkt mot min hud.

Kommentarer
» elin

Jättebra , ni äger ! :D

2011-02-20 14:20:37
» elvina

grymt ju,ni är grymma!

mer! :D<3

2011-02-20 15:14:04
URL: http://evvetano.blogg.se/
» Anna

2011-02-20 15:44:00
URL: http://w
» Anna

sjuktbra! mer :)

2011-02-20 15:44:15
URL: http://annaahsplace.blogg.se/
» Sofia

HAHAHAHAHAHHAHAHHA ASG :''D

2011-02-20 16:55:08
URL: http://justindbstories.blogg.se/
» alice BIEBER isacsson

jag fatade inget i slutet haha men skiet bra meeer <3<3<3<3

2011-02-20 17:23:51
URL: http://ultimatealice.blogg.se/
» Mirre

Grymt :D , fortsätt :)

2011-02-20 22:00:36
URL: http://mmiirreess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback