You change my life - Episode 85.

2 veckor senare.. "berättare"
Det hade nu gått två veckor och Sofie och Elliot hade umgåts en hel del och kommit varandra ännu närmre. De umgås varje dag efter skolan och det hade gått så långt att det börjat ha mysiga kvällar, vara nere vid stranden och ta romantiska promenader och mycket annat. Dom var så gott som ett nyförälskat par som förtillfället levde livet.
Justin och Sofie hade inte haft kontakten med varandra den senaste tiden. Justin hade haft fullt upp med turnen och Sofie hade glömt av honom helt. Han har försökt att ringa och sms till Sofie fler gånger med en dag när hon var nere vid havet med Elliot så tappade hon sin mobil så att den slutade fungera. Hon har nu nytt nummer och allt.

Idag var det lov i en vecka, endast 5 dagar kvar av lovet. En onsdag.
Sofies perspektiv:
Klockan var strax efter 10 och jag vaknade av att solen stekte in genom parsigenerna. Jag kollade mig runt om och såg inte Elliot någonstans. Jag låg där i hans gosiga säng där jag kände mig som hemma, den var så skön och fluffig.

Jag gick upp från hans säng och ut från hans rum till den långa korridoren och försökte lyssna mig till vart han kunde vara. Jag hörde lite ljud nere från köket så jag chansade på att det var där han var. Jag trippade ner för trappan och in i deras kök, där stod Elliot och fixade en liten picnik korg verkade det som.

- Äh, godmorgon Elliot? sa jag och gnuggade mig i ögonen.
- Good morning beautiful, sa han charmigt och glimta sedan till med ögat. Jag trodde jag skulle smälta av hans charm, den var helt oemotståndlig.
- Vad gör du egentligen? haha.
- Jag hade tänkt att vi kanske kunde gå & ha en picnik, en första riktiga "dejt" lixom? sa han och jag såg sedan hur han rodnade till lite.
- Uhm.... börjaade jag & jag visste inte riktigt vad jag skulle svara. Det var nu tanken slog mig, första gången på flera dagar, jag har ju Justin. Men, han hade ju inte hört av sig på flera dagar och han verkar ha fullt upp med annat att tänka på.
- Alltså, jag menar vi har väl något...på...G...lixom? sa han osäkert.
- Jo, eller asså.... sa jag tveksamt. Vart ska vi ha picnik då? sa jag nu glatt och försökte att komma ifrån det pinsamma som nyss hänt.

Justins perspektiv:
Jag var nu på andra sidan jordklotet av Sofie och vi hade inte snackat på flera dagar. Jag mådde rent ut sagt skit, jag tror aldrig att jag mått såhär dålig förut. Jag har ringt och smsat som en galning till Sofie de senaste 17 (?) dagarna och jag har inte fått något svar, varken på sms eller när jag ringt.

Hade något hänt? Tycker hon jag är jobbig? Har hon slutat älska mig? O, det gjorde så ont att ens tänka den tanken. Jag ringde igen, igen och igen. När jag fick nytt hopp om och om igen att hon skulle svara så hörde jag "Hej, du har kommit till Sofies telefonsvarare. Jag kan tyvärr inte svara nu. Antingen sitter jag på toa, busar med Mathilda eller så tycker jag att du är så dryg att jag ens inte vill svara.  Tala gärna in ett meddelande så ringer jag upp dig ifall jag har lust! Yalla yalla babes! hahahaha."

Jag blev bara orolig när hon inte svara. Jag kände att jag var tvungen att åka hem till henne och se så att hon verkligen lever och är okej, tänk så är det så att något hänt henne? Nej, jag måste kolla upp det! Jag bestämde mig för att åka dit om 1 vecka, innan dess kan jag inte för har 3 konserter kvar här, men om två veckor så hoppas jag verkligen på att få se henne!

Sofies perspektiv:
Vi satt ute på en vacker äng med massvis med blommor. Allt var super fint och en bit bort var det två små tjejer på fyra år som sprang runt en skogsdunge. Dom bara sprang runt där och skrattade. Tänk när jag var så liten och allt var perfekt, och påtal om hur perfekt allt var när jag hade Justin vid min sida..

Nu började jag sjunka långt, djupt in i mina tankar. Vad gjorde jag egentligen med Elliot här, vad höll jag på med? Allt jag hade med Justin var perfekt, varför var vi tvungna att ta en paus? Det fanns inga problem, elller det kanske var det som var problemet.. Att allt var för perfekt. I vilket fall så har Justin antagligen gett upp allt med mig, han har säkert hittat en ny brud under hans turné.

Jag blev oerhört deppad av tänkandet, det började komma upp massa tankar om alla våra minnen ihop och om hur perfekt han verkligen var. Jag kom ihåg vår första natt, den var helt amazing, och påtal om hans fina kropp.. Nej, det funkade inte med dessa tankarna. Jag blev bara mer och mer sugen på att ha han nära mig. På att känna hans andedräkt, snudda vid hans kropp och känna hans underbara läppar mot min kropp.

Det var så underbart när vi hade "det" tillsammans, sex dvs, han var så underbar i sängen och jag älskade att rida honom. Allt föll tillsammans som i ett pussel och allt funkade så himla bra. Han var som en gud i sängen och jag hade verkligen saknat våra sådana stunder..
Det var nu allting hade kommit till Elliot, det var han som var nulägets "reserv".

- Kom Elliot, vi drar hem till dig, vi måste få en sak gjort! sa jag och drog sedan upp honom från marken. Vi sprang mot hans hus som låg en bit bort ifrån ängen och när vi kom in till han sprang vi raka vägen upp till hans rum, det var ingen hemma.

Vi putta ner han i sängen och drog upp alla knappar på hans skjorta.
- Vill du? sa jag snabbt och han nickade ivrigt.
Vi drog av oss våra kläder, båda två, och for sedan ner i sängen.
Vi började lite lätt att rida med hopp (från min sida) om att jag skulle få njuta så som jag gjorde förr vilket jag inte gjort på länge. När vi sakta red där började Elliot stöna som jag vet inte vad och vi började att köra på allt hårdhäntare och snabbare. Jag försökte så gott det gick att njuta men jag njöt inte alls, det var förfärligt.

Jag drog mig ifrån sängen, drog snabbt på  mig mina kläder och sprang snabbt där ifrån. Vad fan hade jag gjort? Det var inte Elliot jag ville ha, det var Justin. Och.. hur hade jag kunnat tro att han skulle kunna vara som ett bra "byte" mot Justin, ingen kan vara som Justin. Det är omöjligt.
Bra/Dålig? Vad tror ni kommer att hända? ;)
Kommentera!!! Ju fler kommentarer desto fortare kommer nästa episode.

Kommentera & skriv gärna vad du tror kmr hända, vill veta :D
/
KARRO OCH AMANDA!

Kommentarer
» Sofia Eriksson

Om hon älskar Justin varför hade hon då sex med Elliot ?! Ledsen men det var lite dåligt skrivet. Om man äslkar någon så gör man inte så.

2011-02-26 23:54:41
» Sara

Asså vilken bitch(ursäkta språket) men asså hur kan hon!!!!!!!!!????????????

2011-02-27 00:04:37
» evelina

hej min bästavän är med och tävlar i en musiktävling, om hon vinner spelas hennes låt upp i globen och det förstorar hennes chans att bli något inom musik vilket är hennes dröm!

om du lägger en röst på henne länkar jag dig i min blogg imorgon kväll! :)



http://melodifestivalen2011.santamaria.se/?id=137#/rosta

2011-02-27 00:34:55
URL: http://aavelina.blogg.se/
» Hanna:)

Meer! Hur kan hon göra så?!!:(

2011-02-27 10:50:18
» elin

jättebra , meeer ! , hon måste blir tillsammans med Justin igen eller så att dem träffas igen :D

2011-02-27 11:39:52
» Anonym

Fin blogg!



Gå in på min blogg och komentera vad du tycker om skora!!



Kram Sara<3

2011-02-27 11:54:03
» Danielkl.com

Okej... =S

2011-02-27 12:29:39
URL: http://danielkl.com
» Rebecka

2011-02-27 12:31:55
URL: http://bexiis.blog.se
» Rebecka

sorry för den förra "kommentaren"! men snygg blogg du har! den här berättelsen var bra, om det nu är en ;)

2011-02-27 12:32:55
URL: http://bexiis.blogg.se/
» Anonym

Mer

2011-02-27 13:52:27
» Anonym

Det där kommer hon säkert berätta för Justin nån gång efter att dom har träffats igen och typ falla ihop i tårar elr nåt .. Vet inte hur man ska förklara det där :S

men HUR KUNDE HON ?! MEEEEEER NUUU !!!!!

UPPDATERINGEN ÄR SÅÅÅÅ MKT BÄTTRE NU ! :D

2011-02-27 13:57:40
» ffrida. (y)

men buhu. :(

jag sitter på helspänn(stav? o.o) när jag läser,

så sjukt underbart ni skriver. (y

men, jag fattar fortfarande inte hur jag kommer klara mig tills nästa del kommer ut, skynda påååå? :(

2011-02-27 14:14:31
URL: http://www.fridathatsme.bloggplatsen.se
» Madde

Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!

2011-02-27 14:37:13
» Anna

meeer :)

2011-02-27 15:44:28
URL: http://annaahsplace.blogg.se/
» Anonym

Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeer kan inte väntaa snälla nuuuuuuuuu !!!!

2011-02-27 16:41:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback