You change my life - Episode 70.

När konserten var slut tackade jag alla fans och sprang backstage igen.
- Så vad tyckte du? frågade jag Alex.
- Helt amazing Justin!!! sa han och var ganska närgången nu med.
- Men jag måste gå nu, fortsatte han, men vi ses, sa han och gav mig en ovanligt lång kram.
- Eh ja, sa jag bara.

Jag tyckte det kändes skumt när han stod där och höll om mig så jag drog mig ifrån han och avsluta kramen och sa sedan hejdå.

Alex perspektiv:
Vi kramades länge och han gjorde inget motstånd vilket som jag hade förväntat mig men det var bara bra att han inte gjorde det. Justin sa sedan hejdå och sprang iväg då jag började att rulla hemåt. När jag var hemma så var klickan nästan tre på natten och jag kunde verkligen inte sova. Hela jag var pirrig och det ända som fanns i mina tankar var Justin.

Gud, vad var det för fel på mig egentligen? Visst så hade jag fattat att jag var homosexuell, dvs. bög, men att jag skulle kunna gilla någon sådär fort som bara två dagar var jag helt chokad av.

Justins perspektiv:
Det där kändes riktigt skumt, tänkte jag för mig själv. Efter konserten åkte jag tillbaka till hotellet som låg 30 minuter ifrån ungefär. När jag kom hem så var det ganska sent så jag la mig i sängen direkt och det tog inte en lång stund in jag somna.

Nästa morgon vaknar jag av att någon knackar på dörren. Jag går upp från sängen bortåt dörren med täcket invirat runt om mig. När jag öppnar dörren helt nyvaket så ser jag Alex stå där. Undra vad han gjorde här? Det var ju en ledig dag från konsertandet nu så ja.

- Eh hey, sa han och gjorde ett sånt där "handslag" som killar gör you know.  Jo, jag undra bara ifall du kanske... ville ut och ta en frukost med mig? Det är skit fint väder! fortsatte han sedan.
- Uhm, jag... harkla jag fram.
- Ja just det ja, du är alldeles nyvaken och har inte klätt på dig än, sa han och skådade min kropp.
- Precis.. men, jag kan slänga på mig ett par badbrallor så kommer jag sen?
- Right. Kan jag inte kanske stanna o vänta på dig här sålänge?
- Uhm jo, visst? sa jag och släppte sedan in honom. Varför ville han det egentligen??

Jag släppte som sagt in honom och gick sedan in till badrummet för att byta om till badbrallor när jag kom ut igen så låg han i mig säng och "poserade" typ men när jag kom ut så sluta han och satte genast sig upp i sängen. Jag såg hur han sedan genomskådade mig från topp till tå. Det var verkligen något filurt  med den där grabben men vad det var kunde jag inte riktigt komma på.

Vi satte oss på en liten restaurang som tillhörde hotellet. Det var en ute servering alldeles intill havet, det var verkligen super fint där. Vi sätter oss vid ett bord och kort där efter så får vi in en stor frukost buffe som är fixad för oss, lyx kallar jag det!

Sofies perspektiv:
(kanske missat det, kmr nt ihåg riktigt, men... Sofie har tagit gradivitets test som visade sig vara så att hon är gradvid och är påväg t Justin för att berätta det!)
Det var nu dags att stiga ut från bilen som stod mitt framför hotellet. Jag var nervös över hur Justin skulle reagera. Hotellet var ett verkligen super fint hotell, det finaste jag någonsin sett faktiskt.

När jag kom in i receptionn frågade jag efter Justins svit. Jag åkte sedan upp med hissen och när jag stod utanför hans dörr stannade världen för en stund, jag var super spänd. Jag tog ett djupt andetag och sökte efter mod, sen knacka jag på dörren. Jag stod kvar en stund med ingen öppna. Jag knacka två gånger till men det var fortfarande ingen som öppna.

Jag gick  ner till receptionen o fråga om dom hade nå aning om vart han va och dom sa att han möjligtvis skulle kunna vara på frukosten så jag stack dit för att kolla.

Justins perspektiv:
Jag kände hur Alex började dra sina tår längst sitt ben sakta och tittade upp på mig lite då och då. Det kändes obehagligt så jag drog ifrån mitt ben, han började då att dra sin hand i nästan en cirkel på mitt ben och började att närma sig min kuk. Han kollade mig sedan in i ögonen och kysste mig! Han KYSSTE mig! Nu fatta jag genast som var felet som jag nt lagt märke till tidigare..

Sofies perspektiv:
Jag gick ut till serveringen och kollade runt över hela restaurangen för att hitta Justin. Tillslut hittade jag han, sittandes men någon annan, dom kysstes!!!!! Vad fan var det jag såg egentligen? Jag tänkte gå fram och fråga vad fan som pågick då jag hindrades av mig själv. Jag såg nu personen han kysste, det var en kille!

Justins perspektiv:
Jag var helt borta men så fort jag reagerade så slet jag bort han.

- Vad är ditt problem??? vrålade jag ut till honom.
- Jag...jag....
- Jag vadå?
- Jag...i..inget..
- Tänk så hade Sofie sett detta???
- Det kanske hon har också..
- Oh vad fan menar du med det? vråla jag ut utan att tänka mig för.
Kanske lite väl kort episode men hinner inte mer nu tyvärr, hoppas ni blev nöjda iaf:)
Kommentera om ni vill ha mer (Och kommentera gärna era åsikter!) ;)

/KARRO & AMANDA :)
(läs mer än gärna våra personliga bloggar, klicka på namnen för att komma till dom!)

Kommentarer
» Amandaa

Meer!<3

2011-02-07 22:37:24
URL: http://bieberfevernoveller.blogg.se/
» Julia

Oh no!

Men ni är awesome på att skriva ! :)

2011-02-07 22:49:33
URL: http://jjuliiiiaa.blogg.se/
» annaa

Drama :D me like!

2011-02-08 08:29:15
URL: http://annawestiin.blogg.se/
» jennie

meer !!! <3

2011-02-08 16:00:20
» Carro

Fortsätt vill veta vad som händeer!!!!!

2011-02-08 18:43:29
» Hanna:)

Meeer:)

2011-02-08 19:17:17
» Rebecka

Jag började skratta , såg det komma 8D Meer (epic lol från mig) Asså känner igen att folk (*host*personhost) kommer och bankar på hotel dörren och försöker sova ......fast personen ville inte äta frukost personen ville gå och bada ! XD

2011-02-08 19:25:12
URL: http://jagebäst.com
» Anonym

Meeer vill veta vad som händeeer !!!

2011-02-09 20:28:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback