You change my life - episode 77

Nu stod jag där ensam och det kändes som att jag var ensam i hela världen. Jag kände mig alldeles tom och det kändes som att något saknades, något riktigt viktigt och betydelsefullt som skulle behövas för att jag skulle kunna må bra igen. Det var Justin, såklart..

Bilder: weheartit.com & google.se

När Justin och Pattie var borta gick jag tillbaka till mitt rum och packade ihop min handväska. Mitt bagage var försvunnet. Inte så konstigt med tanke på allt som har hänt.
 
Jag tog av mig skjortan jag fått låna av sjukhuset och satte på mig mina jeans och min tröja jag haft i flera dagar nu. Sedan stoppade jag fötterna i mina Converse och gick ut från sjukhuset.
Jag fick tag på en taxi och sa att han skulle skjutsa mig till flygplatsen.
I bilen flödade tankarna fritt. På 3 dagar hade så mycket hänt. Jag hade rymt från skolan för att få träffa Justin på andra sidan jordklotet, varit med barn.. och förlorat det, sett Justin kyssa en annan kille, eller ja, tvärtom. Det var ju Alex som kysste Justin. Däckat på en strand, fått i mig droger, legat på sjukhuset, och det som smärtade mest av allt.. Jag hade sagt till Justin att vi skulle ta en paus. Det var något jag absolut inte ville, men det behövdes.
När han kommer hem igen kan vi ju försöka igen. Om han vill förstås, om han inte hittat någon annan.
Tur att jag hade solglasögon på mig, för nu rann tårarna ner och jag såg knappt något.

Efter en bra stund var vi framme. Jag betalade taxichauffören och gick in på flygplatsen.
Jag letade efter en ledig kassa och frågade om de hade en biljett till Atlanta. De hade dom, vilket var tur. En sista minuten biljett till och med. Planet skulle gå om 1 timme.
Jag hade inget bagage så jag gick snabbt upp till gaten.
Sedan kom jag och tänka på att Justin också skulle flyga nu! Tänk om han är här?
Jag sprang bort till en av de stora skärmarna och kollade när flyget till Rom skulle gå och vartifrån. Jag såg att det bara var 3 gater från där jag var nu. Jag rusade dit. Jag behövde säga hejdå till honom en gång till. Jag måste få känna hans läppar mot mina en gång till. Sedan skulle det dröja månader.

Jag sprang och sedan såg jag Justin gå med en grå mössa nerdraget framför ögonen och sin fina blå ryggsäck.
"JUSTIN!" skrek jag och han vände sig om.
Han drog upp mössan och kollade rätt in i mina ögon. Sedan sprang vi mot varandra. Det var som i en film. När vi var framme vid varandra kastade vi oss i varandras armar och kramades.
Sedan kollade jag upp på honom och kysste honom. Det var en väldigt känslomässig kyss. Tårarna rann ner och det smakade salt, men det var den perfekta "hejdå-kyssen".
Sedan slutade han och jag öppnade ögonen.
"Mitt plan går nu..." sa han försiktigt.
"Jag kommer att sakna dig" sa jag.
"Och jag dig. Glöm inte att jag älskar dig", sa han och kysste mig en gång till.
"Det här är inte hejdå föralltid, kom ihåg det Justin! Och jag älskar dig med!! Glöm aldrig det."
Han log, kysste mig på pannan och gick sedan iväg. Hans plan skulle gå om 20 minuter.

Jag gick tillbaka till min gate och gick in i en tidningsaffär. Jag köpte ELLE och Teen Vogue som jag kunde ha med mig på resan.
Jag satt och bläddrade lite i ELLE och helt plötsligt fick jag ett sms.
"I just wanted you to know that no matter what, I'll always have feelings for you..." - Justin.
Jag log och svarade snabbt tillbaka. Sedan såg jag hans plan lyfta.
Jag drog ned glasögonen igen och kände tårarna bakom ögonhinnan. Jag lade ifrån mig ELLE tidningen och kollade ut. Efter ytterligare 20 minuter kunde jag gå på mitt plan. Jag fick sitta bredvid en tant med läppstift utanför läpparna.
När planet lyfte somnade jag nästan direkt.
Efter 9 timmar var jag framme i Atlanta. Jag hade varken ringt mamma, pappa, Mathilda eller någon annan. Jag var så arg på mamma och pappa och Mathilda skulle jag ringa imorgon. Klockan var ändå runt tio på kvällen här nu.
Jag fick tag i en taxi och förklarade för henne hur man skulle köra hem till mig. Jag var hemma efter 30 minuter. När jag klev ur bilen tog jag ett djupt andetag och gick in. Både mamma och pappa kom springandes mot mig.
"SOFIE!! Nu får du ta och berätta allt!" skrek mamma.
Jag skakade på huvudet och sprang upp till mitt rum och låste. Tur att jag hade badrum och garderob i mitt rum, så jag kastade av mig de smutsiga kläderna och hoppade in i duschen. När jag var klar smörjde jag in mig i en cocosbodylotion, den jag vet att Justin tycker luktar gott. Sedan tog jag på mig underkläder och en jätteförstor tröja som egentligen var Justins. Jag kände hans doft och nu kom tårarna igen.
Jag la mig i sängen och låt tårarna rinna en stund. Sedan samlade jag mig, tog upp min MacBook pro och kollade twitter. Jag kollade om Justin hade skrivit något. Han hade skrivit "I miss u."
Och jag svarade: "I miss u too baby.."
Sedan la jag ifrån mig datan och släckte allt och försökte sova. Men det gick tyvärr inte. Imorgon måste jag verkligen prata med Mathilda och Christian.... Och vad skulle jag göra med mamma och pappa? Jag var så arg och ledsen på dom just nu.
Tillslut gick det... Och gissa vem jag drömde om..? Jo, Justin.
Bra/dålig/sorglig? Kommentera och peppa! :)
Förresten, om 10 min börjar reprisen av Grammys på kanal 9! (09:25) Jag kan lova er, ni vill inte missa Justins, Jadens och Ushers framträdande! Sååååå bra!



Kommentarer
» anna

Skit bra skrivet :)

2011-02-19 10:13:19
URL: http://annawestiin.blogg
» elin

jättebra skrivet (:



2011-02-19 12:44:39
» alice BIEBER isacsson

skiet bra meeer <3<3 och jag missade grammys :''(

2011-02-19 17:02:43
URL: http://ultimatealice.blogg.se/
» Anna

asbra!!

2011-02-19 18:32:56
URL: http://annaahsplace.blogg.se/
» ffrida. (y

lika bra som alltid, hihi. (:



hm, har ingen idé just nu,

kanske kmr på någon sedan. hähä. ;p



bye ! <3

2011-02-19 23:05:59
URL: http://www.fridathatsme.bloggplatsen.se
» jennie

såg på grammys OMG justin var så bra och jadaen med meer

2011-02-20 10:56:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback