You change my life - Episode 83.

Han (Justin) sa även att jag kunde komma hit även när han åkt iväg. Mitt hem är ditt hem, ekade i huvudet på mig.
Sedan klarade jag inte av att vara här inne mer. För mycket goda minnen. Så jag släppte tröjorna på golvet och sprang ner med tårarna i ögonhinnan. Jag larmade och låste dörren och satte mig i bilen och grät mer än någonsin. Jag vill bara vara i Justins famn nu, ingen annanstans.
Jag startade bilen och körde hem.


När jag kom hem sprang jag raka vägen in till mig rum & slängde mig i sängen. Jag låg där med huvudet nergropat i kudden och bara grät, till slut somnade jag. Jag gick inte till skolan 3 dagar efter den kvällen, jag sa att jag var "sjuk". Jag tänkte att jag inte kunde stanna inne på mitt rum i sorg i evigheter så den fjärde dagen bestämde jag mig för att gå till skolan igen.

Jag kollade på klockan när jag vakna, den var lite mer än åtta, shit. Bussen skulle komma 8.40 så jag var tvungen att sätta på mig kläder. Jag drog på mig ett par bekväma jeans, ett vanligt vitt linne och en mysig blå tjocktröja sedan sprang jag ner till köket för att hitta något att snabbt äta. Det fick bli två smörgåsar sedan hann jag inte mer.

Jag for ut genom hemmet och sprang bort till bussen, jag hann precis i tid.

Som vanligt så satt Christian & Mathilda längst bak i bussen, de sken upp när de såg mig. Jag gick igenom hela bussen och satte mig bredvid dom. De började undra en massa om vart jag varit, om jag var okej osv. med jag svarade bara kort och enkelt: "Jag mår fint".

Skoldagen rullade på som vilken annan skoldag som helst och så småningom var det dax att ta bussen hem igen. Nu stod jag utanför min dörr och skulle öppna dörren, men vart var mina nycklar? Jag började reta igenom min väska men hittade dom inte, jag måste ha glömt dom där hemma, perfekt! Nu när ingen är hemma och så så att jag inte kan komma in, jippi... tänkte jag för mig själv.

Tanken slog mig att jag kunde gå bort och plinga på Mathilda som bodde ett kvarte bort men hon och Christian var inne i staden och shoppade. Jag tänkte till lite om det skulle kunna finnas någon jag skulle kunna gå till sålänge som inte bor alldeles för långt bort. Ja, jag kan ju gå & knacka på Elliot!

Jag började traska bort från mitt hus till Elliots hus som låg 3 hus bort från mitt. När jag stod där utanför dörren tog jag ett djupt andetag och knackade sedan försiktigt.

*knack, knack*
Kort därefter kom det en dam som öppna, jag tror det var Elliots mamma. Hon var smal, ganska lång, hade brunt lockigt hår och blåa ögon, hon var verkligen jättefin för att vara en mamma.

- Eh hej, jag undrar om Elliot är hemma? sa jag lite försiktigt.
- Ja visst är han det, är du kanke Sofie som han har talat om? sa hon trevligt med ett leende på läpparna.
- Ja, det är nog jag, sa jag så trevligt jag kunde.
- Kom in du! Jag tror han är på sitt rum och packar upp det sista så han hör nog inte om jag ropar på honom.
- Ja, okej! sa jag och klev sedan in i deras hus och stängde dörren om mig. Gud så fint det var här inne, det var mycket finare och större än vad jag trodde att det skulle vara. Det såg ju inte så jätte speciellt på utsidan men här inne, wow!

Jag gick upp för den fina trappan, efter att jag tagit av mig mina ytterkläder, mot Elliots rum som låg där uppe. När jag kom upp så hade jag inte en blekaste aning om vilken dörr jag skulle gå in i. Det var som en lång korridor som på ett hotell där uppe med flera dörrar på båda sidorna om mig.

Jag hörde att något ramlade ner i ett rum & sedan hörde jag Elliots röst: "Jävlar" sa han. Jag hörde vilket rum det var ifrån och kikade tyst och försiktigt in i det för att se om det var rätt rum, det var det.

- Hej Sofie!
- Hej Elliot, vad hände?
- Nej jag tappade bara dessa böckerna på mina tår, haha.
- Uuups, sa jag och började sedan att skratta. Det var ett gäng tjocka böcker.
- Så, vad gör du här?
- Jo,  alltså jag har blivit utelåst & undrar om det är okej ifall jag stannar här tills mina föräldrar kommer hem? sa jag osäkert.
- Haha knäppis! Jo, men självklart får du det. Du får stanna sålänge du vill, sa han och la sedan ifrån sig böckerna på en hylla.


Bra/dålig episode? Ju fler kommentarer desto roligare att skriva!
Vad tror ni kommer att hända här näst? ;)

/ KARRO & AMANDA!

btw: För er som vill ha fler besökare på er blogg så tipsar jag er att bli medlemna på DENNA sidan.
Där är jag medlem med min privata blogg & den fungerar super bra! :D


Kommentarer
» elin

mer !

2011-02-25 14:22:03
» ffrida. (y

klart jag inte glömmer den här bloggen. :D

haha, jb bloggar som jag har läst, har gjort mig så jag börjat gilla honom. HAHA. :(

men, förändras inte som person, som typ alla mina kompisar tycker. o.o



men, MER. :D

längtar till nästa del. (;

2011-02-25 15:19:34
URL: http://www.fridathatsme.bloggplatsen.se
» ffrida. (y

men haha. :(

jag vill inte bli förälskad. HAHAHA. :(

2011-02-25 15:35:18
URL: http://www.fridathatsme.bloggplatsen.se
» Anna

jättebra!!! :)

2011-02-25 18:57:38
URL: http://annaahsplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback