You change my life - Episode 87

Han öppnade dörren och jag gick ut. Påväg hem såg jag hans mamma i trädgården och hon vinkade glatt till mig. Jag vinkade tillbaka lite osäkert.


Justins perspektiv:
Just nu satt jag inne på hotellrummets balkong i varma Grekland i endast badshorts och solglasögon på huvudet och kollade runt på lite olika skvallersidor. Då fick jag se ett inlägg med en stor rubrik:
"JUSTIN OCH SOFIE? ETT PAR MINNE BLOTT?"
"Världskändisen Justin Bieber och hans tjej Sofie har inte träffats på ett tag nu.. Alla fans undrar om de ens dejtar längre. Sofie har setts med en annan kille de senaste veckorna.. Ojoj, hur ska detta sluta?

Jag stängde ner sidan och gick in på twitter istället. Jag gick in på Sofies twittersida och hon hade tweetat för 17 timmar sedan. "I close my eyes, and i can see a better day. I close my eyes and pray. Im sorry..."
Va? Im sorry? Vad är det som har hänt?
Jag provade att ringa till hennes mobil för typ sjuttiofemte gången, och fick samma svar som alltid:
"Hej, du har kommit till Sofies telefonsvarare. Jag kan tyvärr inte svara nu. Antingen sitter jag på toa, busar med Mathilda eller så tycker jag att du är så dryg att jag ens inte vill svara.  Tala gärna in ett meddelande så ringer jag upp dig ifall jag har lust! Yalla yalla babes! hahahaha."

Jag suckade och la på. Om hon ville göra slut på riktigt.... kunde väl hon åtminstone sagt det..? Men om det är det hon vill, alltså göra slut, så får hon säga det face 2 face när jag hälsar på henne! Börjar faktiskt bli lite frustrerad.. Vad är det jag har gjort som gör att hon inte vill svara..?
Jag tänkte inte mer på det för tillfället och smsa Scooter istället och frågade om han ville följa med till stranden och det ville han.

Jag tog en handduk, pengar och mobil och gick ner till receptionen för att möta honom. Sedan gick vi till stranden och spenderade resten av dagen där. Vi hade faktiskt riktigt kul! Det var beachparty mitt på dagen så jag visade några fans hur man gör en "dougie", haha! Vi spelade beachvolleyboll och åkte jetski.
När klockan började närma sig sju gick vi tillbaka till hotellet och jag tog en dusch och fönade mitt hår. Sedan var det dags för ännu en biopremiär! När jag klev ut ur limmon log jag mot alla kameror och skrev autografer till mina fans.

Sofies perspektiv på andra sidan jordklotet hemma i Atlanta:
När jag kom hem ringde jag Mathilda med en gång och frågade om hon ville komma hit. Jag sa att det var nödsituation så hon kom inrusandes genom dörren efter bara 10 minuter.
- Oj, hej flygaren, det gick snabbt? sa jag chockat och skrattade.
- Men du sa att det var nödsituation, sa hon och kollade allvarligt på mig.
Jag gjorde iordning lite is-chai och tog fram jordgubbar och sedan satte vi oss i våra solstolar vid min pool. Solen stekte.
Sedan satte jag igång och berättade allt i detalj. Mathilda satt som förstelnad ett tag men sedan fick hon ur sig några "oj".
- Så, ska du berätta för Justin? frågade hon sedan.
- Jag vet inte.. asså... jag var otrogen, MEN bara för att jag kände mig så ensam utan Justin, och... jag trodde att Elliot kunde fylla Justins plats.. men det kunde han inte. Så egentligen, nej jag vet inte M! Vad skulle du gjort?
- Jag vet inte... åh det är så svårt! Men det är upp till dig Sofie, men jag finns här om du vill prata mer.
- Tack M, och jag finns här för dig ifall du vill prata.
- Tack, sa hon och log. - såå... detta kanske inte är rätt läge att fråga.. men vad sägs om fest ikväll?
- Fest? Vartdå?
- Hemma hos Emanuel, i våran klass.
- Ja varför inte? Jag menar, det har varit så jobbigt de sista dagarna. Vi borde gå ut och dansa gärnet!
- Sooo, let's go and find some dresses then! sa Mathilda med ett stort flin i hela ansiktet.

Jag sprang upp och tog min plånbok och påvägen ut sprutade jag på mig lite parfym. Sedan satte vi oss i min bil och körde först hem till M för att hon skulle hämta mer pengar och sedan iväg till Mall.
De första vi såg när vi kom in var mina föräldrar. Vi hälsade och sprang vidare. Festen skulle börja om 4 timmar så vi hade lite bråttom.

Vi gick in till New Look och Topshop och massa andra och provade och provade. Jag la undan en på Topshop och M la undan en på New Look.
Sedan satte vi oss på Starbucks och tog varsin Frappuccino. Det var verkligen stekhett ute idag så vi var verkligen varma! När vi var klara köpte jag tillslut klänningen inne på Topshop och M den inne på New Look.
Sedan skjutsade jag hem henne och när jag kom hem åt jag lite av gårdagens mat och sedan tog jag en dusch och gjorde iordning mig. Jag tog på mig klänningen jag köpte och ett par svarta vanliga klackskor och massa ringar till det. Jag sprutade på mig lite parfym innan jag gick och sedan gick jag till Mathilda och hon var jättefin. Sedan gick vi till festen som låg 3 kvarter från oss.

När vi kom in var festen redan igång för full rulle. Vi såg redan några som var stenpackade och klockan var inte ens åtta?
Jag och M tog varsin drink och hälsade på några från bla klassen och några andra.
När Yeah x3 med Chris Brown började spelas ställde både jag och M våra drinkar på bordet och hoppade och dansade som galningar som vi alltid gör till denna låten.
När vi dansat till några låtar fick M ett sms av Christian att han var lite sen och skulle komma om 20 minuter. Vi dansade till några låtar till och sedan gick vi ut och mötte upp han.
Han var också riktigt fin och i denna stunden högg det till i hjärtat så mycket att jag var tvungen att sätta mig ner. Det senaste året hade det alltid varit jag, Justin, M & C. Alltid vi fyra samlade på alla fester vi varit på tillsammans och så, och nu var han inte här. Som tur var så märkte inte C & M någonting och de sa att de skulle gå och dansa. Jag log och nickade och beställde en till drink.
Jag kände mig inte berusad än, men det var väl bara bra.

Sedan såg jag.... Elliot. Han kom gåendes mot mig och drog upp mig ur stolen och kysste mig. Jag kände direkt på hans andedräkt att han var stenpackad. Jag försökte komma loss från hans grepp men han var för stark. Sedan sa han:
- Jag bryr mig inte om du har en pojkvän, jag vill ha dig, NU! Kom nu!! Sa han och jag skrek på Mathilda och Christian. Tillslut såg jag dom stå och prata med några så jag skrek ännu högre. Christian reagerade och drog med sig Mathilda mot mig.
När jag och Elliot kommit runt husknuten tafsade han på mig och jag kände mig så äcklad. Jag försökte komma loss men det gick fortfarande inte. Han nafsade mig i nacken och mina nackhår reste sig. Jag var nära på att spy, så äcklad var jag.
Tillslut såg jag Mathilda så jag skrek och hon sprang mot mig i full fart, samma med Christian. C lyckades sära på mig och Elliot. Elliot blev ännu mer aggresiv och gav Christian en rak höger. Sedan spottade han på marken bredvid honom och gick därifrån medans han skrek "Hora" bakom sig.
Både jag och Mathilda böjde oss ner och såg att han hade riktigt ont.
- Det är nog dags att gå hem nu, sa jag och M bara nickade. - Vi alla kan sova hos mig, jag bor närmast. Vi måste lägga is på hans ansikte.
Vi bar upp Christian och gick hem. Jag kollade hela tiden bak eftersom jag trodde vi hade Elliot bakom oss...

Oh no! Vad är det som händer?
Förlåt ifall det var lite osammanhängande i slutet med det är ganska sent (detta är ett tidsinställt inlägg) och jag orkar inte tänka, haha! Men kommentera ändå! :)

/AMANDA & KARRO

Kommentarer
» ffrida. (y)

assooooooo!

stackars christian. D:



nu fattar jag varför jag tyckte det var rätt åt eliott. HAHAHA.

nu fattade jag varför du la in det så tidigt, först jag bah; vafan? D; klockan 7!? xd

själv har man ju lov så. c;



men men, skriv meeeeeer. (y)

2011-02-28 09:21:19
URL: http://www.bbestffriends.bloggplatsen.se
» Sofia

SJUKT GRYYYM! :D:D

2011-02-28 11:07:21
URL: http://justindbstories.blogg.se/
» evelina

hej och tack så jättemycket för din röst!

din länk ligger uppe på min blogg nu, och du får jättegärna fortsätta rösta för visst är hon värd en final plats? :)

man kan rösta var tredje timma ungefär :)

tacktack!

http://melodifestivalen2011.santamaria.se/?id=137#/rosta

2011-02-28 15:49:10
URL: http://aavelina.blogg.se/
» Anonym

meeeeeer!!!!

Kan intee väntaa !!

2011-02-28 17:03:22
» elin

meeeeeeeeeeer ;d

2011-02-28 20:59:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback