You change my life - Episode 32.

- Vad var det? Var det inte fin? Gillar du inte det? Jag kan genast lämna tillbaka det.. sa han oroligt samtidigt som han skaka och kollade förvirrat på mig.
- Justin, jag vet inte vad jag ska säga. Det du gett mig idag är det finaste jag någonsin fått, påtal om halsbandet. Åh, justin.. sa jag och slängde mig nu om honom så att han höll mig i sin famn.

Tänk, jag kan inte ha en mer perfekt pojkvän än Justin. Jag har aldrig känt mig så här speciell, vacker och lycklig som jag kände mig just denna kvällen. Det kändes som att ingenting kunde stoppa oss nu..



*4 days later*

Det var nu årets sista dag och det var min och Justins dag då vi varit ihop i två månader. Den där månaden då vi låg hemma hela dagarna och inte var särskilt bra "vänner" om man säger så, så var vi trots allt tillsammans. Denna sista dag på året skulle vi på en fest hos Usher. Jag var hur spänd som helst för det skulle vara första gången jag skulle träffa Justin crew, dom han hänger med, och allt. Jag har lixom bara träffat han och Christian.

Det skulle även komma dit en massa andra kändisar, jag verkligen kände hur mina nerver spändes och nervösisiteten flög runt i kroppen på mig. Jag kunde varken stå eller sitta still, det funkade verkligen inte. Mitt i mitt tänkande fick jag ett sms, det var från Justin.

"Godmorgon babe, vaken? Bara så du vet så har jag stuckit ut för att hitta en nyårs klänning till dig, i hope that you will like it. Ses om några timmar. xx Justin"
Åh, vad charmigt. Han hade verkligen gett sig iväg till centrum för att hitta en klänning till mig. ååååhh, jag tycker det är så charmigt och gulligt när killar vill göra saker åt en. Alltså saker som att köpa kläder, smycken och sånt.

"Ojoj, kom inte nu hem med något oranget och fult, haha. xx Sofie"
svarade jag nu tillbaka.

Justins perspektiv:
Jag hade nu begett mig in mot centrum för att hitta någon klänning till Sofie. Jag hade snackat med Selena om hur jag skulle få Sofie att falla och hon sa att tjejer brukade tycka sånt här varto charmigt. Hoppas hon inte drev med mig när hon sa det bara.. Jag skickade iväg ett sms till Sofie och fick snabbt ett svar tillbaka.

"Ojoj, kom nu inte hem med något oranget och fult, haha. xx Sofie"
skrek hon.

Jag blev genast nervös när jag såg smset. Det hade jag inte varit tidigare, men nu började jag tänka en del.. Tänk så skulle hon inte gilla klänningen? Hon kanske skulle tycka att den varto urful. Hjälp, jag vet inte vad jag ska göra! Jag kände hur jag fick panik och inte kunde stå still. Jag slängde iväg ett snabbt sms till Selena.

"Hey Selena, du måste komma till centrum.. nu! Det är kris!"
skickat.

Jag fick ett snabbt svar..
"Redan där, where are you? Ska vi ses på Blue Sea?"

"Sure, där vilken sekund som helst.."

När jag kom dit såg hon orolig ut.
- Hej! sa jag och kramade sedan om henne.
- Hej Justin, vad är kris? sa hon och kollade oroligt på mig.
- Jag ska hitta en nyårs klänning till Sofie och jag har inge aning om vilken. Jag är inte bra på sånt här.
- Haha, ohoj vilket kris då.. sa hon och börja sedan skratta.
- Ja, faktiskt! sa jag lite irriterad och började sedan att kolla runt i butiken för att hitta den perfekta klänningen som hon skulle kunna ha på sig. Jag hittade inte någon speciell och vacker så vi gick vidare till nästa affär, inget där heller.. Vi gick och gick, in och ut i alla affärer, jag hittade ingen. När jag sedan gett upp och tänkt ta en milkshake ser jag en gyllende fin klänning i affären precis rakt imot mig. Jag springer fort dit..

- Denna ska jag ha! säger jag högt till Selena.
- Usch, nej. Hon kommer inte gilla den alls.. sa hon och kolla sedan bort precis som att hon undanvek att få ögonkontakt eller något sådant mesigt.

Selenas perspektiv:
- Men, detta funkar inte! Jag tycker den var super snygg!
- Det var helt okej... sa jag sedan. Då kom en som jobbade där fram.
- Hej, skulle jag kunna hjälpa dig med något? Ser att du hittat en klänning, super fin verkligen! sa hon vänligt och kollade på Justin.
- Tycker du verkligen det?
- Ja, jag tycker den är gö' snygg! Vem ska den va till?
- Min flickvän, jag försöker att hitta en bra nyårs klänning till henne men hittar ingen..
- Jag tycker du kan ta den, själv så hade jag blivit super glad för att få den! sa hon glatt.
- säkert?
- Ohjaa, 100 %..
- Då får det bli denna då... sa Justin glatt och började sedan att gå mot kassan med henne.

Fan! Nu var jag så avundsjuk man kan bli..
Han kan inte ge den klänningen till henne, den var ursnygg och jag vill ha den. Förstår han inte att det är mig han ska gilla? Mig som han ska älska? Mig som han ska fira nyår med?

Justins perspektiv:
Den fick det bli. Jag tvekade mycket när Selena inte gillade den men jag litade nog mer på butiksarbetaren i detta läget. Jag själv tyckte att den var fantastiskt fin och att hon skulle passa perfekt i den. Jag började le för mig själv, men sedan ändrades mitt humör helt plötsligt från ett glatt till ett lite mer ledsent och oroande humor. "Tänk så gillar hon inte den? Tänk så tycker hon den ser hemsk ut? Tänk så till och med hatar hon den?"

Innan jag åkte hem köpte jag även en ring med en diamant på, jag hoppades att hon skulle gilla den..

När jag kom tillbaka till Mathildas hus igen där vi sovit i en vecka nu så låg Sofie i soffan och sov. Visst låter det konstigt att vi sover där så mycket, men båda hennes föräldrar är ute och reser väldigt mycket med jobbet. Nu har det nästan blivit som alla fyras lilla hem, alltså mitt, Christians, Mathildas och Sofies.

Sofies perspektiv:
Jag vaknar till och märker att jag somnat. Jag ser Justin gå runt där och snacka med någon i telefon och låtsas att sova lite till.
- Yo bro, jag behöver din hjälp! säger Justin till den andra personen i luren.
- Vad är det bro? hör jag svagt från andra sidan av luren.
- Jo asså jag har köpt en nyårs klänning till Sofie nu ju, men jag köpte även en diamant ring. Jag vet inte vad jag ska ta mig till, tänk så gillar hon den inte?

Tankarna splödade nu runt i huvudet på mig mer än vad dom gjort tidigare.
Omg, omg, omg, hade han verkligen köpt en diamant ring? Det kkunde inte vara sant..
Vad tycker ni ska hända här näst?
Kommentera din idé så blir det en större chans att du gillar novellen imed att det kommer med sånt som du gillar, bra va? ;)

btw:
första episoden 2011, detta borde väl firas genom att alla skriver någon liten kommentar? (a)

Kommentarer
» amanda

åh va gulligt!!!!

kan inte du skriva en till nu hahahaha? älskar verkligen denna novell!

2011-01-01 22:17:37
URL: http://aamandaolivia.devote.se
» Johanna/Moonlight

Skitbra kapitel:D men selena tycker jag nt om :(

2011-01-01 22:34:53
» anna

helt jävla amazing om man får utrycka de så :D

2011-01-01 22:39:07
URL: http://annawestiin.blogg.se/
» Anonym

Oh my gosh, jag är ivrig som ett litet barn !! :D hoppas hon gillar hennes saker och att Selena inte blir ett problem !! :O MEEEER ♥

2011-01-01 22:39:28
URL: http://juliasworld.bloggplatsen.se
» Sofia

Mer! Du skriver sjukt jävla bra! :D

2011-01-01 22:40:03
URL: http://www.sofiai.devote.se
» Sofia

Mer! Du skriver sjukt jävla bra! :D

2011-01-01 22:40:07
URL: http://www.sofiai.devote.se
» Anonym

Det kan tp hända att Justin visar Selena ringen för att vara helt säker på att den är bra så kan hon tp själa för att hon är avundsjuk den från Justin och så märker han det på festen och då kommer det poliser och söker igenom alla och då hittar dem den i selenas väska

2011-01-01 22:42:52
» Julia

Sjuk bra asså <3

2011-01-01 22:45:32
URL: http://bieberfevernveller.blogg.se/
» Anonym

Meeeeeeer!!!

2011-01-01 22:53:43
» Scullcandyphoto.blogg.se

Wiie, sjukt bra!! As always! :)<3

2011-01-01 23:58:08
URL: http://scullcandyphoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback