You change my life - Episode 7.

- 1...2...buu!
- AAAAAH! skrek båda högt i kör. Jag kunde verkligen inte hålla mig, inte Justin heller. Vi garva som bara den och nu låg vi på garage uppfarten. Efter en liten stund började Christian och Mathilda också att skratta.
- Vad gör ni här? sa Christian sedan och de båda blev genererade.
- Vi blev jagade av paparazzis och helt plötsligt så såg vi er stå här och kyssas, haha.
- Haha okej, men vi hade precis tänkt gå bort till klipporna, men vill ni hänga med eller? frågade Christian.
- Ja, det kan vi väl. sa jag och vi började sedan gå bort mot klipporna. Jag gick ganska nära intill Justin och jag kände hur våra händer sedan snuddades vid varandra. Kort där på så höll han i min hand, men jag släppte snabbt.


- Justin....
- eh, förlåt.. kunde bara inte hålla händerna i styr.. sa han och blev sedan lite generad. Han släppte fort och vi fortsatte sedan att gå tätt intill varandra. När jag kollade mot Christian och Mathilda så blev jag avundsjuk, dom var så himla gulliga ihop. Dom gick där hand i hand och pussades lite då och då, vad hade hänt mellan dom som jag hade missat? Jag hade ingen aning om detta.

När jag såg dom stå där ute på klipporna, kyssandes, och solnedgången bakom mig så märkte jag hur min avundsjuka kokade i mig. Jag var i detta läget besatt och frågade om Justin ville hänga med till stranden istället. Vi gick där med skorna i handen nere vid vattnet och han gjorde nu ett försök att ta tag i min hand, jag gjorde inget motstånd. Jag hade verkligen längtat efter en sån här stund, kanske inte just med han.. men en sån här stund just.

När jag sedan ställde mig med ryggen mot havet och Justin kollade ner på mig märkte jag hur han böjde sitt huvud frampt. Jag visste exakt vad han skulle göra, men inte vad som hände i min hjärna, jag gjorde inget motstånd. När Justin var så nära att man kände hans varma andedräkt, hörde hans flåsande och vårar läppar var på väg att mötas, avbröts det.

- Åh vad gör ni här då? hörde jag en stor man med en väldigt mörk röst säga.
- Asså, det är lugnt. Detta är inget fans. sa Justin och gjorde sedan en vink mot honom som verkade betyda att han skulle gå, för det gjorde han.
- Sorry, det är en av mina vakter, de måste hålla koll på mig trots att jag inte turnerar just nu. Det kan komma fram fans ibland som bara försöker kyssa mig.
- Det ingen fara, men så är det inte i nu läget. sa jag och vände mig sedan med ryggen om han och kollade ut över det vackra kristall havet. Solen höll på att gå ner så det var en vacker rosa aktig himmel. När jag stod där la Justin armarna runt min midja, huvudet på min axel och flåsade sedan på mig.
- Justin... sa jag och började nu bli lite irriterande, vad var det inte han fattade med bara vänner?
- Förlåt..
- Vänner har jag sagt, okej? .... vänner...
- Vänner.... inget mer... vänner... sa han sedan och vi började gå upp mot Mathildas hus igen.

Vi kom nu tillbaka till klipporna där vi trodde Christian och Mathilda skulle vara, men dom var inte där. Vi såg oss omkring men såg dom inte, dom hade säker gått upp till Mathilda, så vi började gå uppåt hennes hus. När jag kom dit så klev jag bara in utan att knacka eller plinga och Justin kollade konstigt på mig så jag var tvungen att förklara.

- Haha som du kollar.  Alltså, jag har känt Mathilda sen jag var liten och hon är som min andra familj. Säger det bara så du inte ska tycka att det är konstigt att jag bara går in så där... sa jag och kollade sedan undrande på han om vad han skulle svara.
- Haha, förstår precis. Det är samma sak med mig och Christian. sa han och fick nu bort den där konstiga blicken. När vi kom in så ropade vi men fick inget svar, letade genom i huset, men hittade inte dom. Det fanns bara ett ställe kvar att leta på, trädgården! När vi kom ut så såg vi dom ligga där och hålla om varandra i poolen.
- Hey, hur längesen stack ni egentligen? sa Justin och skrattade sedan till lite.
- 20 minuter sen kanske, men kom i, det är skit skönt! sa Christian och gjorde en viftande rörelse med sin hand som menade att vi skulle komma, det tackar man väl inte nej till?
- Sist den i är ett röttet ägg sa Justin och började snabbt att klä av sig. Själv så var jag smart, jag sket i att klä av mig och gjorde bomben med kläderna på. Innan jag hoppade i skrek jag högt "Se upp, bomben anfaller!"


Snälla, vad tycker ni? Skriv gärna en kommentar med några meningar där du berättar exakt! (A) Vad du tycker kan bli bättre osv. :)

Vill även fråga er, ännu en gång, om ni skulle vilja vara söta & rösta på min blogg.
Det avslutades idag egentligen men jag och en annan tjej låg lika + en tjej som hade
en röst mindre, så snälla rösta så att jag vinner (A) det gör du HÄÄÄÄR.

Kommentarer
» elvina

Grym du är på att skriva då !

Superbra episode,mer ikväll eller? :)<3

2010-12-13 20:05:32
URL: http://evvetano.blogg.se/
» elvina

varsegod :)

haha,det verkar inte som det iallafall (:<3

2010-12-13 20:14:05
URL: http://evvetano.blogg.se/
» Anonym

MER SNÄLLA<33

2010-12-13 20:15:33
» ELISE

mera<3333333333

2010-12-13 20:16:15
» Anonym

röstade just på dig :) snälla skriv 8 ikv! :D

2010-12-13 20:16:57
» Anonym

SKIIT BRA VILL BARA HA MER MER:)

2010-12-13 20:21:16
» Anna<3

Jag tycker att hon ska falla för Justin trots allt...

2010-12-13 20:22:55
» Julia

Jättebra faktiskt!! Men jag tycker att hon ska spela lite svårflirtad. ;) Men sedan ger hon sig och dem blir ett sött par! :D

2010-12-13 20:46:06
URL: http://biebernoveller.blogg.se/
» jessica

Nu är vinnaren till dagens lucka uppe :) vann du inte denna gången så anmäl dig gärna till lucka nummer 14 på bloggen :) kram <3



http://jeessica.blogg.se/2010/december/dagens-lucka-25.html

2010-12-14 07:52:37
URL: http://jeessica.blogg.se/
» frida

meer!!:)

2010-12-14 07:58:46
» Julia

Asbra , mer :)

Jag tycker att du skriver asbra , med inlevelse och ja allt , jag gillar verkligen din berättelse , fortsätt så tjejen ! :)

2010-12-14 15:13:07
URL: http://jjuliiiiaa.blogg.se/
» Celine

Jättebra! Snälla mera!:D

2010-12-14 15:23:56
URL: http://lovetobieber.blogg.se/
» Julia ♥

HAHAHA xD

Men åååh, kan hon inte inse att hon gillar honom ..? :P

MEEER ♥ skitbra ju <3 :D

2010-12-14 16:11:14
URL: http://juliamjfan.bloggplatsen.se
» Julia ♥

HAHAHA xD

Men åååh, kan hon inte inse att hon gillar honom ..? :P

MEEER ♥ skitbra ju <3 :D

2010-12-14 16:11:15
URL: http://juliamjfan.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback