Chapter 8.

När vi badat, slängt runt varandra och skvätt vatten på varandra i mer än en timme gick vi upp och slängde oss ner på våra handdukar.
Solen stekte och här låg jag med mina tre bästa vänner. Livet kunde inte bli bättre för tillfället.

phs: här, här, tumblr, weheartit.com

Jag hoppade ur duschen och virade en handduk om min kropp. Jag ställde mig vid spegeln och kollade om jag blivit solbränd från dagens strandvistelse, vilket jag hade. Jag blir väldigt lätt brun vilket jag tyckte var jättebra.
Jag tog tag i en annan handduk och virade om den runt mitt blöta hår. Sedan smörjde jag in mig i body lotion och gick ut ur badrummet med bestämda steg till mitt rum och in i min walk in. Jag drog ut underkläder och drog på mig de. Sedan stod jag bland alla galjar och hyllor och försökte bestämma mig för kvällens outfit. Alltid lika svårt. "Det spelar ingen roll hur mycket jag shoppar för jag hittar aldrig något att ta på mig ändå" muttrade jag för mig själv.
Ikväll var det fest som gällde! Hemma hos Wilmas kompis Lucas. Han jag träffade på Wilmas fest häromdagen.
Han hade smsat Wilma under dagen och sagt åt henne att hon fick ta med så många hon kände för. "Ju mer desto bättre" hade det stått i smset.
Jag gav upp med klädvalet för stunden för att gå och sminka mig istället. Jag stod där ett tag och kämpade med eyeliner. Alltid lika svårt när man inte använder det så ofta. Efter femte försöket såg det bra ut så jag fortsatte med några drag med mascaraborsten och sedan rougeborsten. Som pricken över i drog jag på mig lite läppglans som jag sedan kastade på sängen så att jag inte skulle glömma det till senare.
Jag slängde en blick på klockan och den visade tiden 19:07. Ungefär femtio minuter kvar innan Justin kommer förbi. Så jag slängde på mig en playsuit och gick ner för att värma lite mat istället. Mamma, som hade åkt till Toronto över helgen med jobbet, hade lämnat lite av dagens matrester i kylen. Lasagne. En av mina favoriträtter.
Jag satte på mickron och ställde in tiden för att sedan gå tillbaka till kylen för att hämta lite juice. När mickron plingade till tog jag ut maten och gick in i vardagsrummet för att äta framför tvn. Jag satte på femman och kollade på någon repris från en av veckans serier.
När jag sedan var klar 10 minuter senare ställde jag allt i diskmaskinen och sprang upp till mitt rum igen. Jag drog framhårfönen och torkade håret och när jag var klar med det lockade jag några stora lockar i mitt långa bruna hår. När jag kände mig klar gick jag in i garderoben igen och fram till mina skor.
Skorna fick bestämma vad jag skulle ha på mig, tänkte jag för mig själv.
Jag stod och kollade på skorna ett tag tills jag tillslut bestämde mig för ett par kilklackar med remmar. Sedan var outfiten perfekt - i huvudet iallafall -. Jag gick fram till galjarna igen och drog ut en blå playsuit som var väldigt fin, och oanvänd dessutom!
Jag drog av mig min mys playsuit och drog på mig den blå. Sedan drog jag på mig skorna och ställde mig framför spegeln. Perfekt! tänkte jag för mig själv.
Jag drog på mig ett brett silverarmband på varje handled och sedan var jag så gott som klar, så jag tog fram en clutch och slängde ner pengar, läppglans, mobilen och nycklarna skulle dessutom åka ner i väskan när jag låst dörren.
Jag borstade tänderna snabbt och när jag kollade mig i spegeln för att försäkra mig om att playsuiten satt bra på ringde det på dörren.
Jag sprang ner och slet upp dörren. När jag först såg honom hoppade mitt hjärta över ett slag.
- Eh, hej, Justin! Vad fin du är! fick jag fram.
- Tack shawty, du med! han log.

Jag låste dörren och la ner nycklarna i clutchen. Sedan började vi gå. Lucas bodde kanske 20 minuter härifrån, men med tanke på det fina vädret idag var det fortfarande varmt så vi hade bestämt oss för att gå.
Vi gick förbi Ryan och plingade på. Han öppnade direkt och ropade sedan hejdå till sin mamma innan han smällde igen dörren efter sig.  Sedan fortsatte vi till Wilma.

En kvart senare var vi tydligen framme. Det var bara Wilma som visste var han bodde, vi andra hade bara följt efter henne. Han bodde väldigt fint med stor trädgård och stort hus.
Vi plingade på men efter en sekund kom Wilma på att han hade sagt att det bara var att kliva på eftersom ingen troligtvis skulle höra. Så vi knallade in där och han hade haft rätt. Det första vi möttes av var två killar som redan var fulla, samt en av dom stod lutad över en toalettstol i ett rum höger om dörren, som troligtvis var Lucas badrum. Basen var väldigt hög, men är det fest så är det!
Vi fortsatte inåt och möttes av ett enormt dansgolv, som troligtvis var deras vardagsrum egentligen. Sedan såg vi Lucas komma gåendes mot oss med stort leénde. Han vinglade till lite och jag börjde mig fram mot Justin så att jag träffade hans öra med mina läppar.
- Haha, lite lullig eller?
- Säger du det eller? han skrattade till och la sedan en arm om mig.
Jag log och kände mig genast mycket tryggare.
Vi gick sedan ut till köket, eller jag, Justin och Ryan gjorde det. Wilma hade stannat kvar på dansgolvet eftersom hon träffat på den där killen som hon var på frukostdejt med idag.

Vi gick sedan ut en liten stund och festen var lika vild där, men vi hittade en liten plats på några av stenarna vid hans pool att sitta på en stund. Vi hade skoj och satt och dissade varandra en stund innan någon tjej kom och drog upp Ryan på dansgolvet. Han tackade inte nej och log mot oss samt mimade "See ya later".
Låten "Fire burning" med Sean Kingston började spelas och jag och Justin mötte snabbt varandras blickar.
"DANSA!?" skrek vi båda samtidigt för att överrösta musiken. Jag insåg vad som just hände och började skratta. Justin skrattade till och drog sedan upp mig från platsen jag suttit på bara en halv sekund innan.
Vi ställde oss i mitten av dansgolvet och dansade loss. Efter ungefär en halv minut stod inte bara jag och Justin och dansade med varandra längre utan det hade anslutit sig massor av tjejer och killar in i våran lilla "bubbla". Varken jag eller Justin drog oss undan, eftersom vi båda hade så grymt kul.

Låten tog slut och en ny började spelas. Den var en aning lugnare och folket vi nyss dansat med drog sig tillbaka till sina smågrupper på dansgolvet, men fortsatte dansa ändå.
Justin närmade sig igen och ställde sig framför mig. Han hade slutat dansa, vilket jag också hade gjort nu. Han kollade mig djupt i ögonen och letade efter någonting. Han tog sedan tag i mina händer men fortsatte kolla lika djupt i ögonen. Orden som han sedan sa gjorde mig helt omtumlad. "Elsa, tack för att jag har dig. Vet du hur mycket jag älskar dig?". Jag blev så glad, men ändå stod jag bara där. Jag flackade lite med blicken, men kollade han sedan i ögonen igen. "Justin, jag älskar dig med"
Han släppte mina händer för att sedan lägga sina händer på mina kinder. Hans läppar närmade sig mina och när de sedan endast var några millimeter från varandra hördes ett egendomligt skrik genom hela rummet.

OHHH vad är det som händer? Ville också säga att Karro just nu är i Turkiet så jag ska sköta bloggningen själv här under ca. 1 vecka (?) tror jag.
MEN nu är ALLA prov och läxor och nationella prov för nian gjorda (WOHOOO) så jag KANSKE har mer tid för bloggen. Iaf denna veckan. Har ju även en fritid, men jag ska försöka göra några inlägg den här veckan. Men nu får ni ta och kommentera! Har inspo till nästa så den blir lätt att skriva, så vad ska vi säga..? 10 kommentarer innan nästa chapter? KÖR KÖR KÖR!
/Amanda & karro. (våra personliga bloggar hittar ni till vänster, i menyspalten.)


Sedan vill jag bara säga #prayforSeanKingston. Han råkade ut för en Jetski olycka igår och ligger just nu på intensivvård. Hoppas han klarar sig!!!!! Det måste han! So pray for Sean.

Chapter 7.

"Får jag lov att hjälpa dig upp, shawty?" sa Justin och jag såg hur hans vackra ögon glittrade, något som jag aldrig lagt märket till tidigare. Märkligt.
"Jag klarar mig bra själv!" sa jag och försökte låta duktigt, fast på skoj.


Justin fortsatte att kolla på mig. Vi hade ögonkontakt väldigt länge och det var nästan som att jag inte kunde slita mig ifrån de vackra hasselbruna ögonen med täta ögonfransar.
Vi avbröts av att min mobil började ringa. Jag andades in och drog upp den ur fickan på tröjan. Innan jag svarade satte jag mig på rumpan på marken.
"Wilma, hej"
"Hej babe! vart är ni?! Hittar er ju inte!!"
Jag skrattade till innan jag svarade. Parken var faktiskt ganska stor. "Vid den södra änden"
"Haha, okej, vi ses snart"
"Puss" jag la på och ställde mig sedan upp.
Justin hade skejtat bort till Ryan i rampen. Helt plötsligt kände jag inte för att skejta något mer för stunden. Jag hade för mycket tankar för tillfället.
Jag fäste blicken på Justin och kom i djupare tankar. Han var min bästa vän? Klart jag inte hade känslor för honom. Eller?
Helt plötsligt blev jag osäker. Vi har haft ganska många "moments" den sista veckan. Såna "moments" har vi aldrig haft förut. Ända sedan festen har jag gått och grubblat.
Helt plötsligt blev jag avbruten i mitt tänkande av att någon satte sig bredvid mig. Jag kom tillbaka ner på jorden och vände på huvudet för att se vem som satt sig.
"Heeeej Wilma!" Jag kramade om henne och hon hälsade tillbaka.
Vi pratade igenom allt vi missat under den senaste dagen. Wilma hade fått en liten sommarflört på festen i förrgår och de hade träffats på en frukost dejt nu innan hon kom hit. Hon berättade hur han var, och hur han såg ut.
Jag hade tydligen sett honom och suttit vid samma bord som honom på festen, men hade inget minne av hur han såg ut. Och nej, jag var inte full.
I ögonvrån ser jag Justin och Ryan komma gåendes mot oss, eller skejtandes rättare sagt. Vi kollade upp och var tvugna att kisa pågrund av den stålande solen.
- Heeey, latmaskar! Ska ni inte skejta!? frågade Ryan.
- Ehe, nej, vi orkar inte, det är för varmt! kved jag.
- Vad säger ni tjejoooor, ska vi dra till stranden istället? frågade Justin med ett leénde.
Jag och Wilma kollade på varandra och kollade sedan på Justin igen.
- YES! Vi drar till stranden! sa vi båda samtidigt.

Vi drog oss hemåt åt varsitt håll och när jag kom hem slängde jag på mig en mörkblå bikini med mönster och slängde på mig en shortsdress och ett par flipflop.
Jag drog fram en strandväska och la i handduk, solkräm, kakor och vatten, samt pengar. När jag nästan packat ner allting hörde jag att någon plingade på dörren. Jag gick och öppnade, sjungandes på Brittans "Till the world ends". När jag öppnade stod Justin där med världens smile.
"Hey shawty!"
"Hey bebbe" sa jag medans jag kramade om honom.
Vi gick tillbaka in till köket och jag fortsatte packa. När jag tillslut var klar grabbade jag tag i mina solglasögon och vi gick ut till våra cyklar. Justin hade en BMX och jag en vanlig tantcykel.

Alla sena sommarkvällar - och sommardagar dessutom - när jag och Justin inte hade haft något att göra hade vi övat upp våra skills på både skateboard, BMX och rollerblades nedanför mitt hus, eller nedanför Justins hus.

Jag la i min strandväska i min korg och spände fast Justins ryggsäck på pakethållaren innan vi cyklade iväg till Ryans hus. Han stod ute på sin uppfart sittandes på sin BMX med sin ryggsäck på ryggen och väntade på oss. När han fick syn på oss cyklade han iväg mot oss. Vi hälsade och cyklade sedan iväg till Wilma.
Hon var inte ute så jag sprang upp för att plinga på. Hon öppnade efter två sekunder och ursäktade sig för att vara lite sen. Jag skakade på huvudet och sa att hon inte alls var det. Vi hade ju inte direkt några tider att passa nu på sommaren.
Hon låste dörren efter sig och sprang till sin cykel, la i sin strandväska i hennes cykelkorg och cyklade bort mot oss. Sedan satte vi fart mot stranden.
Det tog oss ca. 10 minuter att komma fram till stranden och strandpromenaden. När vi kom fram var det fullproppat med folk. Folk från staden och turister. Jag älskade när det var mycket folk på stranden.
Vi parkerade våra cyklar och bestämde oss för att gå till McDonalds innan vi gick ner till stranden.
Justin beställde Chicken nuggets och vi andra Big Mac. Vi satte oss på MCDonalds uteservering, om man kan kalla det så, och åt i lugn och ro. Kollade på folk, skrattade, pratade och hade allmänt trevligt.
När alla var klara gick vi över vägen och kom fram till stranden. Vi lyckades hitta en plats väldigt nära havet så vi bredde ut våra handdukar och sedan ropade Justin den klassiska "SISTEN I!".
Men det värsta var ju att vi alla var så tävlingsinriktade så vi kastade ner allt vi höll på med och sprang ut i havet. Det slutade såklart med att Justin vann. Men vi andra skyllde på att det var för att han stod närmast havet.
När vi badat, slängt runt varandra och skvätt vatten på varandra i mer än en timme gick vi upp och slängde oss ner på våra handdukar.
Solen stekte och här låg jag med mina tre bästa vänner. Livet kunde inte bli bättre för tillfället.
Förlåt för kortis, men jag (Amanda) är så otroligt trött och har väldigt ont i huvudet för tillfället. Vi i min klass har varit ute och orienterat i regnet hela dagen så det är därför. Därav inte så jättemycket inspiration heller. Men hoppas det duger.
Som ni ser har vi skaffat oss en bloggsvarsruta nu, så om ni undrar något är det bara att fråga där, eller bland kommentarerna såklart.
Och som vi alltid skriver: Kommentera maaaassor nu!
PUSS /Amanda & Karro.


Chapter 6.

Då ringde mamma och sa att hon äntligen var hemma och frågade samtidigt om jag vill ha hämtmat. Jag tackade ja så jag och Justin började dra oss hemåt. Han hade tagit med sig sin skateboard så vi turades om att åka på den. När vi kom till mitt kvarter kramade vi varandra hejdå väldigt länge och sedan skejtade han hem till sig. Jag gick in och möttes av en bamse kram från mamma. Jag hade saknat henne väldigt mycket denna gången. Vi träffas ju såklart väldigt ofta eftersom vi bor under samma tak, men vi är ändå från varandra väldigt mycket också.
I matsalen var det fin dukat och det stod thaimat på bordet. Mamma hade köpt ris med kycklingspett till sig & nudlar med kyckling till mig. Exakt det jag ville ha, det är min favoriträtt.
Vi satte oss ner vid bordet & började att hugga i maten. Det var inte tyst en endaste sekund, vi hade så mycket att snacka om. Mamma jobbar så ofta & det blir knappt att man ser henne nu för tiden så det var otroligt mysigt med en liten middag ensam med mamma.
Munnen gjorde läten som töd på att jag var mätt så jag puttade fram tallriken en bit ifrån mig & lutade mig bakåt mot stolsryggen. Där satt jag lutad med händerna på magen & gjorde äckliga ljud som jag inte kunde motstå. Jag rapa som en man, det är oerhört vidrigt - Jag vet - men jag kunde inte hjälpa det. Det bara... kommer, det går inte att motstå.
När vi - Jag och mamma - var belåtna så ställde vi in det i disken, slängde maten som blev över och återgick sedan till den "vanliga" vardagen vilket töd på att mamma satte sig i soffan med en korsordstidning och jag gick upp till mitt rum och satte mig i sängen med mac-booken i mitt knä.
Jag kikade runt på några sidor och helt plötsligt kommer en ruta upp på datorn. Det var en skype ruta, det var Justin som ringde mig på skype. Jag klickade på "svara" och jag kunde nu höra Justin & tvärtom.
"Haaaaallåååå" sa jag högt, kanske lite fööör högt tillochmed.
"äääähm hej, du behöver inte göra oss döva det första du gör..." sa Justin och bredvid han såg jag att Ryan satt.
"Hehe, sorry killar! Det är sån jag är you know..." sa jag nu extra högt för att retas och vi alla tre började att skratta när jag avslutat meningen. "Vad gör ni imorgon då" fortsatte jag sedan.
"Vi tänkte dra ner till skateboard parken, Ryan ska åka..." sa Justin och kollade sedan på Ryan. "Vad gör du själv imorgon då Elsa?"
"Ingeeeeeenting..."
"Häng med till parken?" sa Justin & Ryan fortsatte sedan "Ta med dig Wilma vettja."
"Njaaa, okej då... Kommer, tid?"
"Hmm, blir halv 12 bra?"
"Ja, toppen!"
"Great, ses där!" sa de båda i kör och jag klickade sedan av samtalet.
Jag fick fram en stor gäsp samtidigt som jag kollade på klockan, den var nästan halv tolv. Jag var jättetrött och ögonen skulle falla ihop vilken sekund som helst. Jag gick till mitt badrum - borstade tänderna, tog bort mascaran och drog sedan på min favorit 'pyjamas'. Med tunga steg gick jag bortåt sängen och väl när jag var endast 5 dm ifrån så slängde jag mig i sängen och pustade ut tungt. Jag la mig under det vara täcket och kort därefter sov jag.
Nästa morgon...
Jag vakna av att solen lös sig igenom persienerna. Jag gnugga mig i ögonen, satte mig upp och kollade sedan runt i rummet. Blicken for bortåt klockan, den var endast halv 9, HALV NIO. Jag skulle inte träffa dom förrän om 3 timmar.
Jag drog mig långsamt upp ur sängen och gick ner till köket för att fixa frukost. I min långsamma takt satt jag ensam framför teven och åt på en smörgås, yougurt med flingor och ett glas juice. När jag var stack jag upp till badrummet där jag satte på mig lite mascara, borta tänderna och håret.
Jag bytte snabbt om till ett par svarta jeans, ett vitt linne & är grå tjocktröja. Jag sprang ner till ytterdörren där jag klädde på mig och gick sedan ut och stängde dörren. Precis när jag stängt dörren så slog tanken mig - skateboarden - jag sprang snabbt in och hämta den och när jag sedan var tillbaka ute vid gatan ställde jag ner det mot asfalten och började att sparka iväg mot parken.
Jag var inte särskilt bra egentligen på att åka. Jag kan åka vanligt med är inte vidare bra på att göra trick och sånt som Ryan och dom, de är sjukt duktiga! Jag kollade på klockan när jag väl kommit fram, den var nästan 11. Det kändes skönt att komma en stund tidigare, jag kan passa på att tjuvåka lite. Jag är verkligen skitkass på tricks om jag ska vara helt ärlig...
När jag kommit fram till parken så hade killarna inte kommit. Jag passade på att åka runt lite på de olika guppen och försökte att lära mig några tricks. Bäst att jag ramlar och försöker nu än att jag gör det sen när de har kommit. Jag åker runt och runt och lyckas aldrig att sätta det jäkla bigspin flip, men det blir aldrig som jag vill. När jag väl tänker 'äntligen' och landar på skateboardens ände flyger den iväg och jag ramlar. Jag ramlar bakåt och det ser säkert jätte klumpigt ut.
"Nice work där, övat länge eller?" sa Justin skämtsamt och skrattar sedan lite men slutar ganska så snabbt efter de. Perfekt, att just när jag ramlar så kommer dom. Great, det kan inte bli bättre!
"Jag gör det med flit för att ni ska känna er bättre förstår ni väl killar..." sa jag och skratta sedan lite.
"Får jag lov att hjälpa dig upp, shawty?" sa Justin och jag såg hur hans vackra ögon glittrade, något som jag aldrig lagt märket till tidigare. Märkligt.
"Jag klarar mig bra själv!" sa jag och försökte låta duktigt, fast på skoj.
Förlåt att det dröjt, men det är en massa strul osv.

Jag (Karro) har försökt att fixa till en ny design nu i veckan men jag kan ej se den, men det verkar som att ni läsare kan se den. Kan ni det? Kommentera gärna om du kan se den eller inte, bra för oss att veta!
Ännu en gång, förlåt för dålig bloggning. Vi har mycket nu det sista! Klaga på Karro! ;)

PEACE AND LOVE, KOMMENTERA. / KARRO & AMANDA

LÄS GÄRNA DETTA

VI HLR PÅ MED EN DESIGN SOM NU BLIVIT KLART MEN DET VILL INTE SOM VI VILL PÅ DENNA BLOGGEN. HEADERN BLIR SVART OSV OSV.
DÄRFÖR SÅ KAN DET HÄNDA SOM SÅ ATT VI BYTER DOMÄN, MEN INTE SÄKERT ÄN!
VI ÅTERKOMMER SENARE, HÅLL UT... PEACE ♥

NY DESIGN, DET VAR PÅ TIDEN...

Nu - Äntligen! - så har vi fixat till en ny design.
Vi hoppas verkligen att ni gillar den & att ni kommenterar vad ni tycker om den.
Lite nytt är att ni nu kan klicka er in på våra bloggar genom att klicka på dessa bilderna för att komma till våra egna personliga bloggar:
Ni kan även klicka här & följa oss på bloglovin:
Jag (Karro) är helt ny med att göra designer så ifall den inte är supersnygg så är det därför!
Denna tycker vi duger just nu iallafall! Kommentera gärna vad ni tycker, vi vill veta vad som kan förbätttras! oerhört tacksamma för varenda kommentar!

Och just det! Nästa episode kommer om en stund ;)

Chapter 5.

- Men jag menar alltså, dansa dansa, tillsammans. Tryckare, om man nu fortfarande kan kalla det så.
Jag log över hans ordval och nickade. Vi tog tag om varandra och rörde oss i takt till musiken. Jag la mitt huvud på hans bröst och han tryckte mig närmare honom.
Nu fick jag den där känslan igen. En massa fjärilar flög runt i min mage och jag log försiktigt. Var det en bra känsla? Eller skulle den förstöra allt som vi byggt upp under nästan femton års tid?
Nej! Det skulle den verkligen inte. Den var så ny så att jag bestämde mig för att inte lita på den känslan, för tillfället.



Låten tog så småningom slut och vi släppte taget om varandra för att gå in till köket för att hämta mer dricka. Vi satte oss vid ett bord med Nolan och Wilma och umgicks lite med dom.
När jag gick för att hämta mer dricka stöter jag ihop med en kille.
"Oj, ursäkta" fick jag fram utan att kolla upp.
"Haha, ingen fara" sa rösten. Bara av att kolla på hans jeans och skor var jag nästan hundra procent säker på att han såg bra ut. Jag kollade upp lite försiktigt och ja, jag hade rätt. Han såg väldigt bra ut. Han påminde mig faktiskt lite om Justin med kläderna och skorna.
"Lucas". Han sträckte fram handen och jag tog tag i den och skakade om den. "Elsa" sa jag och släppte hans hand.
"Är du vän med Wilma eller?" frågade han sedan.
"Yes, vi är bästa vänner" sa jag och log. "Hur känner du Wilma?" frågade jag sedan.
"Vi går i samma tennisklubb. Och våra föräldrar är bra vänner dessutom"
"Åh, okej. Vad kul" sa jag och log igen. 
Jag fyllde mitt och Justins glas och gick bort och satte mig med Justin, Wilma och Nolan igen. Ryan och Chaz hade även joinat gänget och de skrattade högljutt åt någonting. Jag slog mig ner bredvid Justin och gav honom hans dricka. Han log som tack och fortsatte sin historia.
När jag suttit där i några sekunder fattade jag vad han pratade om. Det var den gången av alla gånger som vi varit på Mall (köpcentrum) och sprungit runt och shoppat. När vi sedan skulle vila våra ömma fötter hade vi satt oss på ett café för att ta varsin glass. Det roliga var att när jag skulle gå tillbaka till bordet vi satt vid, med glassen i handen ramlade den plötsligt ur rånet och ramlade rakt i en tants nyfrisserade hår. Hon hade skällt ut mig ganska rejält och Justin hade vikt sig av skratt medans jag stod helt röd i ansiktet och skamset sagt förlåt minst 20 gånger sprang vi därifrån för vid det laget hade tanten försökt peta på mig med sin käpp.

Vi alla vek oss av skratt när han avslutat den historien.
"Hahaha, ni är ju förfan galna" fick Nolan ur sig tillslut.
När vi suttit vid bordet ett tag hade några tjejkompisar till killarna från basketlaget kommit och satt sig och stämningen hade sjunkit en aning. Jag och Wilma gick istället ut på dansgolvet och dansade rövarna av oss tills vi inte orkade mer.
Nu var klockan närmare fyra och ungefär hälften hade gått. Efter ungefär en timme till hade alla gått utom jag, Justin och Ryan som hjälpte till att röja undan lite.
Halv sex stapplade jag, Justin och Ryan hem. Vi följde Ryan hem och när det bara var jag och Justin kvar var vi ganska nära mitt hus.
"Måste du hem? Eller vill du sova hos mig?" frågade jag. Den frågan var nästan lika naturlig som ett "vad gör du" för oss. Han tänkte efter lite men sa sedan att han kunde sova hos mig. Han hade ändå redan sagt till Pattie att han skulle sova hos mig efter festen.
Vi gick och sjöng på "Memories" som hade spelats mycket den kvällen och kom sedan fram till mitt hus. Jag låste upp och vi drog av oss våra skor. Sedan gick vi direkt upp till mitt rum och slocknade efter två sekunder i min säng.

Dagen efter, eller senare den dagen vaknade jag av att solen lös väldigt starkt från fönstret. Jag suckade och kom sedan på att jag glömt stänga igen persiennerna igår, eller förut.
Jag vred lite på mig så att jag kunde nå min mobil som låg på nattduksbordet. När jag skulle låsa upp den såg jag att klockan bara var halv tolv, och den tröttheten som jag känt för bara några sekunder sedan var borta så jag klev upp ur sängen och tog på mig min morgonrock som låg slängd över golvet. Jag kollade ner i sängen igen och såg att Justin fortfarande sov så jag tassade ut på tå till köket och hällde upp en skål med flingor som jag sedan tog med mig ut till vardagsrummet. Jag satte på tvn och började kolla på en repris på Friends. När det var reklam, och när min frukostskål var uppäten knappade jag in mammas nummer på mobilen. Hon svarade efter tre signaler.
"Hej, mamma!"
"Elsa, hej! Hur mår du? Var det kul igår? När kom ni hem förresten?"
"Wow wooooow, mamma, slow down, haha!"
"Jag mår bra, festen var jättekul och vi kom hem... eh.. halv sex, haha!"
"Oj, okej, bara ni kom hem så är jag lugn."
"Men när kom du hem igår? Och när åkte du igen?" frågade jag sedan.
"Jag kom hem runt halv tio och åkte vid halv åtta imorse igen. Förlåt gumman att jag är borta så mycket men du vet ju hur hektiskt mitt jobb är. Jag kommer förmodligen hem runt sju ikväll iallafall!"
Förmodligen. Jag visste vad det betydde. Det betydde inte klockan sju, utan närmare tio, halv elva. Jag suckade och svarade ett enkelt okej.
Vi pratade lite till innan vi la på. Jag gick ut till köket igen för att lämna skålen och istället ta lite melon jag såg att mamma hade köpt. Jag skar upp några skivor innan jag gick ut till vardagsrummet igen för att fortsätta med mitt Friends tittande. När det var slut tassade jag bort till vårat badrum för att ta en dusch.
Jag - eller vi - hade ett normaltstort hus, men med mycket öppna ytor. Både mamma och pappa tjänade bra och vi brukade åka utomlands någonstans såfort de var lediga i någon vecka båda två. Justin hade faktiskt följt med två gånger. Då var vi i Los angeles en gång och Kreta en annan gång. När jag var klar i duschen tassade jag in i mitt rum igen och bort till min lilla walk-in closet. Jag stängde dörren efter mig så inte Justin skulle vakna. Jag drog på mig underkläder, ett par tights, ett linne och en USA hoodie över samt Converse innan jag tassade ut än en gång. När jag gick förbi sängen såg jag att Justin hade vaknat så jag stannade till för att försäkra mig om att han verkligen var vaken.
"Godmorgon Shawty" sa han sömnigt.
"Haha, godmorgon? Snarare god eftermiddag" sa jag skrattandes medans jag la mig i sängen igen bredvid Justin.
"Eftermiddag?"
"Klockan är lite över två sweetie" sa jag och log.
Han spärrade upp ögonen men började sedan att skratta.
"Jag hade kul igår" sa han sedan och log.
"Jag med" sa jag, men suckade eftersom tankarna som kommit under gårdagskvällen ploppade upp i huvudet igen.
"Vad är det? Mår du inte bra?" frågade han sedan.
Han hade sett min förvirrande och oförstående min. Jag harklade mig snabbt och svarade att jag mådde fint men att jag bara var lite trött. Han verkade gå på det och vi gick sedan upp. Han drog på sig sina kläder och vi gick ut i köket och han åt lite frukost medans jag satt mitt emot honom med min MacBook framför mig. Jag kollade runt på tumblr, twitter och facebook och såg att någon från festen hade taggat några bilder på både mig och Justin. Jag visade Justin bilderna och han log nöjt åt en speciell bild. Det var bilden på oss två när vi dansade tryckare. Jag kollade lite extra länge på den bilden och log nöjt jag med efter en stund. Sedan laddade jag över alla bilder som jag tagit med min kamera in på datorn och vi kollade på de också. När vi chillat ett tag hemma hos mig smsade jag Wilma och 20 minuter senare stod vi fyra - jag, Wilma, Justin och Ryan - och storstädade hela hennes hus. Hennes föräldrar, som hade spenderat två dagar på spa, skulle komma hem om bara en timme, så vi hade lite panik. Men vi fixade allt på bara 50 minuter så när allt var klart gjorde vi iste och satte oss ute i hennes trädgård.
Tjugo minuter senare hörde vi en bil på hennes uppfart och efter ytterligare en minut hörde vi ytterdörren öppnas.
"Wilma, vi är hemma nu!" hörde vi dom ropa.
Wilma gick in för att hälsa och vi följde efter henne. Eftersom det hade börjat skymma ute hade det även blivit lite daggigt så vi gick upp på Wilmas rum där vi chillade ännu mer, tills klockan blev nio ungefär. Då ringde mamma och sa att hon äntligen var hemma och frågade samtidigt om jag vill ha hämtmat. Jag tackade ja så jag och Justin började dra oss hemåt. Han hade tagit med sig sin skateboard så vi turades om att åka på den. När vi kom till mitt kvarter kramade vi varandra hejdå väldigt länge och sedan skejtade han hem till sig. Jag gick in och möttes av en bamse kram från mamma. Jag hade saknat henne väldigt mycket denna gången. Vi träffas ju såklart väldigt ofta eftersom vi bor under samma tak, men vi är ändå från varandra väldigt mycket också.
Som ni kanske redan fattat så har vi twistat till lite i våran novell. Istället för att Justin bor i Stratford eller Atlanta bor han i Thunder Bay, och han är femton i början i denna novell, vilket betyder att han blir känd lite senare i sitt liv här i novellen (han blev ju känd när han var typ 14 IRL). Men Ryan, Chaz, Nolan och Pattie är ju med och så småningom kommer ju även Scooter, Usher, LA. Reid, Kenny, Ryan Good och alla andra i Justins crew att komma in i bilden de med!
Men vad tycker ni än så länge? Ge oss kritik nu! Vad vill ni ha mer av? Mindre av? Vi vill ju att novellen ska bli så bra som möjligt! KRAM
/Amanda & Karro.

Chapter 4.

Jag rullade ner och såg då att vi hade fått ett flertal kommentarer. Vi blev fast vid datan och började rulla ner & läsa varenda lilla kommentar, de flesta var positiva & det var riktigt kul att höra!


Efter några timmar av skratt fick jag plötsligt ett sms av Wilma.
"Fest hos mig! Kommer du och Justin? xxx"

Jag kollade på Justin som satt och åt sin mat i lugn och ro.
- Justin, det är fest hos Wilma ikväll! Kommer vi?
- Självklart! Men när ska vi vara där?

Jag smsade och sa att både jag och Justin skulle komma och fick svar tillbaka att vi kunde komma vid nio.
- Nio? Men det är bara 1,5 timme dit! Och jag måste hem och duscha!
Jag såg att han fick lite panik och slängde i sig det sista som låg på tallriken. Jag skrattade bara åt honom och bad han att lugna sig och följde honom ut till dörren.
Han tog på sig skorna och han sa att han kommer över om ca. 1 timme så att vi kunde gå tillsammans dit. Han kramade om mig och kysste mig på kinden innan han smällde igen dörren.
- Han fick bråttom, mumlade jag för mig själv men flinade lite efter någon sekund.
Jag åt upp det sista och ställde in allt i diskmaskinen innan jag sprang upp till badrummet för att ta en snabbdusch.
Efter 50 minuter hade jag duschat, rakat benen, sminkat mig, lockat håret och satt på mig kläder samt skor för kvällen. Eftersom att det brukar bli ganska galet och mycket dans hade jag faktiskt valt ut en lämplig outfit som bestod av ett par jeansshorts med hög midja, ett oversize linne med en bandeautopp samt låga vita Converse. Jag hade öst på med ringar till det.
Jag gick ner för trappan och drog fram ett block och en penna och började skriva en lapp till mamma. Hon skulle förmodligen inte se den, men det var bäst att skriva en lapp ändå.
Mamma jobbar som advokat och jobbar mycket sena kvällar och nätter, så jag är oftast ensam. Inte för att jag har någonting emot det.  Pappa jobbar med affärer världen över så han ser jag bara någon gång i månaden. Ibland varannan och var tredje månad.
När jag skrivit klart lappen gick jag upp för att lägga ner nödvändiga saker i en clutch plingar det till på dörren. Jag log och sprang ner för att öppna. Där stod han. Med ett par mörka jeans och en t-shirt med tryck på och hans älskade Supras. Han log och berömde mitt klädval. Jag gjorde detsamma och vi gick ut och jag låste dörren efter mig.
Wilma bodde inte långt från mig. Kanske 8 kvarter. Justin bodde endast två kvarter från mig och Ryan bodde 5 kvarter bort. Medans vi gick pratade vi om vilka som skulle dyka upp. Det skulle säkert dyka upp massa oinbjudna gäster.
Mitt i vårat prat ringde Justins mobil. Han svarade och jag tror att han pratade med Ryan. "Ah, visst. Okej, men vi har inte gått så långt. Vi väntar. Okej, 1 minut" Sedan la han på.
- Ryan kommer och går med oss till Wilma.
- Okej, great!
Efter ungefär 1 minut kom han, som Justin hade sagt i telefonen. Vi började gå bort och kvart i nio var vi framme. Dörren stod öppen så vi gick direkt in och möttes av en glad Wilma i en jättefin klänning. Hon kramade om oss och vi la våra värdesaker i hennes rum som hon sedan låste. Hon hade redan fixat allt men hon och Ryan gick ut till köket för att göra mer dricka eller nåt. Jag och Justin gick fram till högtalarna och kollade igenom musiken och satte på "Look at me now" och jag försökte nästan hysteriskt sjunga rappen, som verkligen inte gick bra. Men när jag tystnade och hörde Justin kunde han den utantill.
- Justin!!! skrek jag för att överrösta musiken.
Han tystnade och kollade på mig. Sedan började han att skratta.
- Hu.. hur? Eller alltså, hur?
Jag var helt omtöcknad efter det jag just hört. Han var så bra. Och när lärde han sig rappa egentligen?
- Haha, jag lyssnade på den innan jag gick till dig förut, och lärde mig den.
- Du var sjukt bra ju!
Jag log och la en arm om Justin. Han drog sig intill mig och kramade om mig.
- Jag kan lära dig också om du vill.
Jag log och vände mig om för att pussa honom på kinden, men han vände på ansiktet i samma sekund så pussen blev i hans mungipa istället. Vi båda blev lite chockade så vi släppte varandra och jag pep fram ett "förlåt", och började såklart att rodna. Vad var det med mig, det var ju Justin? Min bästa vän Justin. Varför blev jag generad?
Jag försökte slå bort tankarna och lyckades väl sådär när han sa "haha, det gör ingenting, Shawty!"
Jag skrattade till lite nervöst och han förstod väl att jag var generad. Så han kramade om mig igen och upprepade "Shaaawty, det gör ingenting".
Jag litade på hans ord och kramade lika hårt tillbaka.
Han kallade mig alltid för Shawty, det var lixom hans ord när han ropade på mig eller pratade med mig. Jag var faktiskt inprogramerad som "Shawty" i hans iPhone.
Helt plötsligt hörde vi massa rop från dörren. Gästerna hade anlänt. Eller några av dom iallafall. Jag och Justin släppte varandra och hälsade på dom.  Det var några tjejer och killar från klassen. Någon minut efter det kom ännu mer folk och på mindre än en halvtimme var det fullproppat i Wilmas hus. Det hade droppat in folk hela tiden. Jag stod bredvid Wilma som tog emot alla gäster och frågade hur många hon egentligen bjudit. Hon ryckte på axlarna och sa att de hon hade bjutit hade spridit vidare att det var fest idag. Jag skrattade till och gick därifrån för att istället ta mig någonting att dricka. Där stod även Justin och Ryan, och några andra. När jag såg Justin hoppade mitt hjärta över ett slag. Varför? Jag fattade verkligen ingenting. Jag var förvirrad. Men jag släppte tanken lika fort som det ploppat upp i huvudet.
Jag tog ett glas och hällde i bål som stod på bordet. Jag gick sedan bort till Justin och Ryan som stod och pratade om någonting. Jag lyssnade med ett halvt öra men hörde sedan en av mina favoritlåtar spelas. Det var "Memories" med David Guetta och Kid Cudi.
Jag ställde ner drickan och drog med både Justin och Ryan ut till dansgolvet. Vi stod och dansade och hoppade som alla andra som också var på dansgolvet och det kom bra låt efter bra låt hela tiden. Tillslut blev Ryan så trött att han gick och satte sig med ett gäng från våran klass som satt i soffan och pratade om någonting.
När låten som spelades ur högtalarna var slut kom en lugn låt. "Crawl" med Chris Brown.
Justin kollade på mig och kom lite närmare. "Dansa?"
- Haha, men det gör vi ju redan, sa jag och log.
- Men jag menar alltså, dansa dansa, tillsammans. Tryckare, om man nu fortfarande kan kalla det så.
Jag log över hans ordval och nickade. Vi tog tag om varandra och rörde oss i takt till musiken. Jag la mitt huvud på hans bröst och han tryckte mig närmare honom.
Nu fick jag den där känslan igen. En massa fjärilar flög runt i min mage och jag log försiktigt. Var det en bra känsla? Eller skulle den förstöra allt som vi byggt upp under nästan femton års tid?
Nej! Det skulle den verkligen inte. Den var så ny så att jag bestämde mig för att inte lita på den känslan, för tillfället.
VAD TYCKER NI? Festen verkar ju inte vara över än. Men bara så att ni vet så vill vi inte gå för fort på saker och ting, u know.  Men nu tycker jag att ni ska kommentera massor! Vi ser ju lixom hur många besökare vi har, så kom igen nu! Ni peppar oss massor när ni kommeterar. Så DO IT NOW! :)
/Amanda och Karro.


Chapter 3.

Du var sjukt bra Justin!!! 
- Är du ärlig? 
Jag nickade ivrigt och han tog åt sig av berömmen. Han gav mig en kram och sedan laddade vi över videon till datorn. Han satt och lyssnade igenom den och laddade sedan upp den på youtube med ett leénde på läpparna. 
Han kommer att gå långt, tänkte jag för mig själv.
Vi sökte runt lite på youtube & kollade på lite häftiga klipp, sedan bestämde vi oss för att åka & köpa glass nere vid stranden.

När vi kom fram var det en väldigt lång kö, och det var jobbigt att vänta. Solen stekte i ryggen & jag tror att det var den varmaste dagen på flera år. Visst så är det ofta varmt här såhär dags på året, men det var nu mera än väntat. När vi äntligen stod längst fram i kön fick jag beslut ångest, vilka smaker skulle jag  egentligen ta, och hur många? Jag väntade och lät Justin köpa först så fick jag lite tänkte tid.
- Tja, jag vill ha 3 kulor i rån! Jordgubb, regnbågen & blåbär tack, sa Justin vänligt och kioskgubben nickade och gjorde iordning hans beställning.
- Här har du, det blir 29 kroner, sa kioskmannen och räckte fram glassen till Justin.
Nu var det min tur och jag visste fortfarande inte vad jag skulle ta, kanske samma som Justin? Ja så fick det bli...
Vi gick bort mot klipporna där vi tänkt sätta oss. Jag tar lite glass med sked som sedan for in i munnen. Glassen var verkligen huuuur god som helst. Samtidigt som jag sätter mig ner säger jag: "Juuuustin, regnbågsglassen var asgod! Den måste vi äta fl..." samtidigt säger Justin: "Elss...a"
En glasskula åker ut ur rånet och faller ner på klippan & kort därefter tappar jag även rånet med resten av all glass. "Neeeeeej, min glass! Den som var så god & jag som har väntat så himla länge på att köpa den..." sa jag rätt så högt och försökte låta ledsen & sörja mig själv, as always.
"Du kan ta min" sa Justin vänligt och log sedan emot mig.
Jag kunde inte göra annat än att le & säga "Tack, men det är din glass Justin. Ät den du" sa jag så snällt som möjligt. Han var jämt så himla generös, nästa lite fööör generös.
Samtidigt som Justin fortsatte äta sin glass så gick vi strandvägen hem till mig igen. När vi tillslut var hemma så bestämde vi oss för att göra en till video som vi tänkt lägga ut på youtube om några dagar. Frågan var den... vilken låt skulle vi göra? Vi satt och funderade ett tag.
- Jag vet! Du kan göra save tonight?
- Njaaa... jag vet inte riktigt... kanske inte just min 'typ' av musik...
- Nae, ioförsig... men... cry me a river? Den är ju aaaaas bra!!
- Har aldrig hört den förrut men vi kanske kan se hur den låter?
- Ja, självklart! sa jag och for sedan iväg för att hämta laptopen. Bara några sekunder senare var jag tillbaka med laptopen i famnen som jag sedan ställde ner på bordet. Jag klicka snabbt upp safari & klicka sedan in 'youtube' i sökfältet. När jag väl var inne skrev jag in 'Cry me a river' i en sökruta, det kom upp massvis med träffar. Jag klickade på första bästa och vi började att lyssna och gunga till musiken.
- Nå, vad tyckte du om den? sa jag till Justin när låten var slut med hopp om att han skulle säga att den var bra.
- Den var la helt...ok. Ingen låt för mig direkt, sa han dystret och såg ut genom fönstret samtidigt som han sa det.
- Nähe, men du kan väl hitta nåågon låt du vill sjunga? sa jag vänligt.
- Hahaha skoja ju bara med dig dummer, denna låten blir säkert toppen!
- Åh, great! Där lura du mig bra nog din lille knäppjök, haha, sa jag glatt.
Justin satte igång att börja öva och under tiden så laga jag till lite pasta & köttbullar. När han övat i nästan 30 minuter så satte vi oss och åt. Såsmåningom blev våra magar mätta och belåtna och vi kände oss redo för att spela in nästa video. Allt gick som det skulle & vi klarade det på ett enda försök.
Jag sprang iväg och hämtade en sladd & vi förde sedan över videon till datorn. När det var färdigt och vi tänkte stänga ner datorn så kom vi på det - Vi la ju upp en video igår! Vi gick in på safari och återigen så klicka vi in 'youtube' i sökfältet. Vi klicka sedan vidare för att se 'våra videos' vilket som i detta fallet bara var en. Vi klicka oss in på den & jag trodde verkligen inte att det var sant, vi hade fått hela 20 000 visningar och det hade knappt gått ett dygn. Jag rullade ner och såg då att vi hade fått ett flertal kommentarer. Vi blev fast vid datan och började rulla ner & läsa varenda lilla kommentar, de flesta var positiva & det var riktigt kul att höra!
Ganska så kort episode, ursäktar för det...
MEN, vi har som sagt oerhört mycket i skolan just nu & det ligger som en högre prioritering, hope you all understand :)

Kommmentera mer än gärna, det gör oss peppade!!
/Karro & Amanda ;)

Chapter 2

Sedan sjöng vi båda med i hela låten och när den var slut släppte vi taget om varandra och jag slängde en blick på klockan... Redan halv ett?
Jag kollade på Justin och han såg rätt trött ut. Så jag frågade honom om vi skulle leta rätt på Wilma och Ryan och börja dra oss hemåt. Han höll med och en kvart senare gick vi alla fyra på en rad och pratade om kvällens bravader.
Vi skiljdes åt i korsningen och alla gick hem till sig.



Nästa dag vaknade jag av att någon plingade på dörren. Inte en gång, utan 10 gånger. Jag suckade högt för mig själv och tänkte att mamma kunde öppna så jag la mig tillrätta i sängen igen.
Ungefär 1 minut senare börjar någon kasta småstenar på mitt fönster, som dessutom låg på andra våningen.
"Men vad faaan!" svor jag högt för mig själv och rusade snabbt fram till fönstret för att kolla vem det var. Jag drog upp persiennerna och såg Justin stå där nere med en påse i ena handen och sina solglasögon i andra handen. Han log och jag började skratta tyst för mig själv.
Jag drog på mig gårdagens shorts som låg på golvet och sprang ner för att öppna. När jag passerade köket slänge jag en blick på väggklockan och såg att den redan var halv tolv.
Klart inte mamma var hemma då, hon var ju på jobbet. Sedan slog det mig att jag var försenad till skolan. Väldigt försenad desstuom. Men efter 1 sekunds panik kom jag på att det var sommarlov. Jag pustade ut och öppnade dörren. Där stod Justin och flinade.
- Förlåt att jag väckte dig ur din skönhetssömn, sa han medans han gav mig en kram.
- Haha, ingen fara, såg just att klockan redan var halv tolv och nu ser jag att det är soligt. Så det var bara bra.
Han log och gick in. Han hade på sig ett par jeansshorts, en t-shirt, samt en NY keps. Han sparkade av sig sina skor och gick in till köket med påsen.
- Justin, vad har du i påsen? frågade jag samtidigt som jag följde efter honom in till köket.
Innan jag kom in i köket passerade jag en spegel och såg att mitt hår såg ut som en höstack. Jag blev lite förskräckt men tog sedan av tofsen jag hade på handleden och samlade upp mitt långa bruna hår i en bulle.
När jag kom ut till köket hade Justin lagt fram en colaflaska, en jordgubbslåda och mina favoritcookies.
- Solen skiner, och du sa ju att vi skulle fira mina framgångar på youtube, så jag tog med lite fika. Sedan drog han upp ett par badshorts ur påsen också.
- Och ett par badshorts förstås, sa han och flinade.
- Haha, vad gullig du är Justin! Jag ska bara springa upp och byta om och hämta handdukar så kommer jag ner igen!
Han log och gick bort till den lilla toaletten som låg på nedervåningen för att byta om han med.
När jag kom upp sprang jag först in till mitt rum och rotade fram en av mina nya bikinisar. Det blev en blommig som jag inte invigt än. Jag sprang sedan bort till badrummet och tog på mig bikinin, tvättade ansiktet och borstade ut mina tovor ur håret.
Jag grabbade tag i några handdukar och sprang sedan ner till Justin som tagit fram glas och tallrikar.
Jag la handdukarna på köksön och frågade Justin om han var hungrig. Han svarade nej så jag gjorde bara några mackor och sedan la vi oss i mina solstolar i min trädgård.
Jag hade hämtat mina högtalare till min iPod också så vi låg och lyssnade på musik.

Jag måste ha somnat till för nu blev jag väckt på ett inte så jättesnällt sätt. Justin hade hällt en full hink med kallt vatten över mig.
Jag skrek till så högt så att Justin tappade balansen och blev fälld av sin solstol som bara var några decimeter från min. Han ramlade över den och jag skrattade så mycket så att till och med Justin började skratta åt incidenten han med.
"Vissa blir straffade fortare än andra" fick jag ur mig medans jag skrattade.

Några timmar senare hade både ett och annat vattenkrig brutit ut och alla jordgubbarna var nu uppätna.
Det hade nu kommit lite stackmoln så vi bestämde oss för att gå in istället. Vi satte på min Macbook och gick in på tinychat och började fjanta oss. När vi inte orkade göra det längre låg vi på sängen och funderade igen. Sedan kom jag på det!
- Justin, ska jag filma dig när du sjunger With you?
- Ja, det kan vi!
Ett leénde lekte på hans läppar när han fick upp låten på youtube. Han började öva på låten medans jag satt och lekte med min systemkamera.
Efter en halvtimme kände han sig redo. Jag skiftade över till video på kameran och han satte på låten.
När han började sjunga for en rysning genom kroppen. Han var för duktig alltså! Han kommer att bli något stort någon dag!
Jag satt och log för mig själv genom hela låten  medans han sjöng och när han var klar stängde jag av kameran och började klappa i händerna och hoppa upp och ner.
- Du var sjukt bra Justin!!!
- Är du ärlig?
Jag nickade ivrigt och han tog åt sig av berömmen. Han gav mig en kram och sedan laddade vi över videon till datorn. Han satt och lyssnade igenom den och laddade sedan upp den på youtube med ett leénde på läpparna.
Han kommer att gå långt, tänkte jag för mig själv.



With you - chapter 1

Novellen handlar om en tjej som heter Elsa, som har tre nära vänner - Justin, Ryan & Wilma. Dom är 15 år, bor i utkanten av Thunder Bay och har precis slutat skolan. Senare kommer även en kille med namn Lucas in i bilden. Vad som kommer hända kan vi inte riktigt avslöja, men att det kommer hända massvis med saker kan vi garantera!
Dock, innan vi börjar skriva så vill vi meddela... vi har just nu väldigt mycket i skolan (Både Karro & Amanda) och därför har vi bestämt oss att göra som så att vi lägger ut 3 episode/vecka ist för att ha super uppdatering ibland & superkass uppdatering ibland!
Luta dig tillbaka & hoppas att du njuter av vår nya novell! :)


Tillbaka blick, dåtid - Tiden då Justin inte blivit känd.
Klockorna ringde och alla for upp av glädje - Äntligen sommarlov!
Vi springer ut ur skolan med glädje i kroppen & vi springer bort mot skogsdungen. Gängets alldelles egna skogsdunge som vi alltid hängde vid på rasterna. Det var nu det var dags att ta förväl av den, nu när vi ska byta till en skola för äldre.
Hela lilla 'gänget' (jag, Justin, Ryan & Wilma) ställde oss under den gamla dungen & sa "förväl". Vi alla ställde oss sedan i en liten "ring" och kramade om varandra. Kort därefter var våra föräldrar där ute, självklart var de tvungna att få ett kort på oss alla 4. Det var exakt samma sak varje år och det spelade ingen roll hur många 'men' & 'måste vi' som vi sa, för tillslut så blev det alltid så att vi stod där under skogsdungen med ett leende på läpparna.
- Så, skulle vi ses ikväll eller? sa Justin innan han skulle gå bort mot McPhersgatan där han bor.
- Ja, vi kan väl dra ihop några & kanske grilla?
- Vad sägs om att ses på beachen kl 8?
- Det blir great, ses där! sa jag och kramade Justin och vände sedan om och sprang bort till mamma som väntade på mig.
När jag kom hem så hämtade jag bara lite grejer sedan for jag ut med mamma igen. Vi åkte till ett särskilt café som vi alltid åkte till när jag var liten, men det har inte blivit av så mycket den senaste tiden så det var ett bra tillfälle att åka dit nu.
Vi satt & små prata lite och tiden rullade på och klockan blev nästa 4 så vi gick hem. När vi var hemma drog jag på mig en bikini och gick sedan ut och la mig vid poolen för att sola lite, jag somnade till rätt så snabbt.
Jag vaknade sedan av att någon skakade om mig.
- Elsaaa, hallå?? Justin har kommit! Elsa??
- vvvvava? sa jag och satte mig upp i solstolen samtidigt som jag gnuggade mig i ögonen. - Vad är klockan egentligen? sa jag nyvaket.
- Den är nästa åtta, jag tänkte att vi kunde ha följe ner till stranden, sa Justin vänligt som stod bredvid mamma.
- Jävlar! slängde jag ut mig.
- Jag har ens inte fixat iordning mig! Vänta 10 min, ok? sa jag till Justin och utan att vänta på svar sprang jag hastigt iväg och började dra på mig första shortsen jag hittade. Till shortsen fick det bli en söt, ljusrosa blus som jag aldrig använt förut.
- Shawty shall we go? frågade Justin när jag kom nerför trappan.
Jag nickade och ställde mig bredvid Justin vid dörrtröskeln för att dra på mig mina Converse.
- Hör av dig sen så att jag vet vart du är! Ropade mamma efter mig och gick sedan in i huset & stängde dörren om sig. Det tog knappt 10 minuter tills vi var framme & det var en hel del folk där.
Det började bli ganska så kyligt och vi hade gjort upp en eld. Jag satt där och hackade tänder tills Justin kom.
- Du såg ut att frysa, sa han och la sedan en filt över mig. Den var varm och skön.
- Tack Justin, sa jag och till svar fick jag bara en liten nick sedan gick han därifrån och bort till några killar som satt lite längre bort.
Jag satt och kollade ganska länge, men diskret på dom. Justin stod och fjantade sig som vanligt och alla andra stod och skrattade åt hans sketcher på allt från lärare till insekter.
Justin och jag har känt varande så länge som jag kan minnas. Vi är inte tillsammans, utan "bara" bästa vänner. Men vi har varit med om så mycket tillsammans. Vi hade alltid låtsasbröllop när vi var typ sju år, testade hur det var att kyssas, och vi har sovit över ända sen... ja, sen jag kan minnas. Han är verkligen en guldvärd person.
En gång grät jag över en kille och det var Justin som kom över mitt i natten på en onsdag för att trösta mig. Vi sket i skolan dagen efter och gick och köpte glass istället, och på kvällen när rektorn ringt till både min mamma och Pattie fick vi båda en rejäl utskälling var, samt utegångsförbud på någon vecka. Jag log för mig själv och i ögonvrån såg jag Wilma slå sig ner bredvid mig och krypa in under filten hon med.
Wilma är min bästa tjejkompis. Hon kan jag också prata om allt mellan himmel och jord. Jag lärde känna henne när hon började i min klass i fyran. Vi klickade med en gång och sen den dagen har det alltid varit E n' W.
- Vad sitter du och grubblar över då?
Tankarna skingrades av hennes fråga och jag vred huvudet mot hennes och kollade på henne.
- Nej, inget speciellt. Jag log och hon log tillbaka.
Ryan kom gåendes mot oss med tre hamburgare i famnen. Han ställde sig framför oss och frågade snällt om vi ville ha en hamburgare á la Ryan, som han kallade det. Vi tackade ja och högg in. Hamburgare á la Ryan var den bästa hamburgaren, typ ever! Jag vet inte hur många grillkvällar som endast vi fyra haft i våra trädgårdar under åren. Ryan var iallafall grillmästaren i gänget.
Ryan och jag lärde känna varandra genom Justin. De gick i samma fotbollslag när de var mindre och han var ganska ofta hemma hos Justin när jag kom och plingade på. Jag och Ryan har alltid kommit överrens och i trean började även han på min och Justins skola.
Men det var i fyran, då Wilma började som vi alla fyra blev mycket tajtare och vi har hållit ihop sedan dess.
Än en gång skingrades mina tankar, fast nu av att Justin plötsligt hoppade framför mig. Han skrämde mig så att hela min hamburgare åkte ner i backen.
- JUUUUUSTIN!!!! Kolla vad du gjorde nu!!!
Jag gjorde den välkända puppyface minen och han bad om förlåtelse.
- Jag kan hämta en ny, vänta här!
- Nej, vi kan gå tillsammans Justin, sa jag snällt.
Jag drog av mig filten och räckte över den till Ryan så att han kunde dela den med Wilma istället. Han såg ut att vara lite frusen han med.
Det var så mycket folk på den här grillfesten så Justin tog ett hårt grepp om min hand och ledde mig först fram till elden för att hämta två färdiga hamburgare, för att sedan gå och hämta dricka.
Vi orkade inte gå igenom folkmassan igen med dricka och allt i händerna dessutom, så vi satte oss i sanden lite längre bort. Nu blåste det och jag tackade Justin, fast i mitt huvud dock, att han tjatat innan vi åkte att jag skulle ta med en extratröja ifall det skulle bli kallt.
- Så hur känns det att ha slutat skolan nu då? Hur gick det med betygen?
Jag log och svarade sedan på hans fråga.
- Tråkigt att lämna klassen, men betygen blev jag iallafall nöjd med. Hur gick det för dig?
- Det gick bättre än förväntat faktiskt!
Jag log och berömde honom.
Vi fortsatte att prata, skratta och sjunga med till musiken som dunkade högt ur höglalarna.
- Hur går det med youtubeklippen förresten? Har du fått några mer förslag på låtar?
- Asså det är helt sjukt roligt att så många har kollat på när just JAG sjunger. Jag har fått över 20 000 visningar på ett klipp nu!
- Men gud Justin! Grattis! Det här måste vi fira imorgon, med tårta och solning i min trädgård OCH en ny cover på någon låt! Ellerhur?
- Ja, verkligen!!! Det blir toppenbra! Men jag tänkte att jag skulle sjunga typ... With you? Med Chris Brown du vet? Din favoritlåt?
- JAAAA!!! Vet du hur bra du sjunger den eller? Vi måste spela in när du sjunger den!
Han nickade ivrigt och log stort.
- Vänta här! sa jag sedan och sprang iväg.
Jag sprang fram till musikanläggningen och kollade igenom låtarna som låg i iPoden där. "JACKPOT" tänkte jag sedan för mig själv när jag hittat låten jag sökt efter.
Jag sprang sedan tillbaka till Justin och drog upp han från sanden och fram till alla som dansade. Sedan hörde Justin vilken låt det var och ett leénde lekte på hans läppar. Han började sedan att sjunga med i låten medans vi dansade med armarna runt varandra.

"And..
Oh, little cutie
When you talk to me
I swear the whole world stops
You're my sweetheart
And I'm so glad that you're mine
You are one of a kind and...
....

.....No one else would do,
'cause with every kiss and every hug,
You make me fall in love,
And now I know I can't be the only one,
I bet there heart's all over the world tonight,
With the love of their life who feels..
What I feel when I'm
With you
with you with you with you with you....."

Sedan sjöng vi båda med i hela låten och när den var slut släppte vi taget om varandra och jag slängde en blick på klockan... Redan halv ett?
Jag kollade på Justin och han såg rätt trött ut. Så jag frågade honom om vi skulle leta rätt på Wilma och Ryan och börja dra oss hemåt. Han höll med och en kvart senare gick vi alla fyra på en rad och pratade om kvällens bravader.
Vi skiljdes åt i korsningen och alla gick hem till sig.
Vad tycker ni än så länge? Verkar den bra? Det tycker jag iallafall. Är så sjukt taggad på att skriva just nu!  Nu vill vi ha ALLAS åsikter, så ALLA kommenterar!

KRAM /AMANDA & KARRO.

Novellen avslutad, ny kommer startas - Hoppas du gillade den!



Som sagt, nu är denna novellen slut & vi hoppas att ni gillade den!
Vi tackar alla läsare för alla fina kommentarer ni skrivit & ett extra tack är till er som följt bloggen fullt ut, det är superkul!
Vi hoppas djupt inne att ni kommer vilja stanna kvar & läsa!
Har ni kanske några idéer på vad ni vill läsa mera av? Skicka gärna iväg en kommentar eller ett mail, vi tar åt oss allt så gott det går! :)
Vi uppskattar även all kritik! (Både bra & dålig)
Skriv gärna även ifall kritiken är riktad mot mig (Karro, det är endast jag som har skrivit fram till episode 56) eller mot Amanda (som nu varit med och bloggat den sista halvan av novellen!).
Nästa novell börjar förmodligen nästa vecka, vi ska bara skrapa ihop våra tankar.
Såååå, håll ut & ge oss kritik!

You change my life - episode 121 - THE END.

Vi hade en väldigt trevlig middag och när jag och Justin lagt barnen satte vi oss i våran soffa allihopa och fortsatte att snacka om allt mellan himmel och jord i flera timmar. 
Jag har världens bästa vänner, tänkte jag för mig själv. Sedan lutade jag huvudet mot Justin och han tog tag i min hand.




Justins cover av I'll be (Edwin McCain) - Lyssna samtidigt.

Kvällen slutade bra & framåt 12 tiden blev vi trötta & gick till sängs. Kort därefter låg vi och sussade i vår sköna säng.
14 augusti, ca 4 månader senare.
*Riiiiiiiiing riiiiiiiiiing riiiiiiinnggggg* lät det över hela huset. Det var väckarklockan. Jag satte mig upp i sängen, kolla på klockan och stängde sedan av den. Klockan var nästan 7 och det var dax att gå upp och väcka ungarna. Idag var det en ganska stor dag.
Det var Claras första dag på dagis & jag skulle få besked om jag hade fått huvudrollen som jag testat för några dagar sedan.
Jag gick in till rummet bredvid där både Drew & Clara låg och sov. Dem var så söta när de låg där. Clara låg i ett sött litet nattlinne med hästar på och nallen Gunnis i famnen. Drew låg i sängen bredvid, han hade sin coola spiderman pyjamas på sig och munnen var vid uppe. Det var blött där munnen vilat emot, det fanns bara en förklaring, han har dreglat i sömnet inatt igen, som vanligt.

Jag väckte de små sockerbitarna och gick sedan ut till köket för att göra frukost åt dom. När jag satt och matade Clara kom Justin in i köket och tog över så att jag också kunde äta frukost.
Ca. 1 timme senare var vi alla klara med kläder osv osv. så vi satte oss i våran gemensamma bil och körde iväg till dagiset. Drew gick nämligen också på det dagiset, fast på en annan avdelning.
Vi fick vara med Clara några timmar, men sedan klarade hon sig själv så vi åkte hem.

Vi satt och åt lunch när min mobil plötsligt började ringa. Jag hämtade den ute i hallen och gick in i köket igen och svarade.
"Hallå?"
"Ja hej, det är Johan från Uproductions. Är det Sofie Bieber jag talar med?"
"Ja, det är Sofie Bieber"
"Okej, vad bra. Jo det är så att jag har en väldigt stor nyhet..."
Jag höll andan och blundade.
"Jo, det är så att du har fått huvudrollen i filmen du sökte till! Grattis!"
"ÅH, skämtar du!? TACK TACK TACK!"
Jag började hoppa upp och ner men hörde att han tänkte säga något mer.
"Filminspelningarna börjar om 1 månad och vi har skickat iväg ett manus till dig. Vi kommer att höras innan, men om en månad får du befinna dig i LA"
"Självklart, men vi hörs.. och syns då! Tack, hej!"
Vi la på och jag hoppade fortfarande upp och ner och började sjunga på Yeah x3.
"Vad vad vad? Fick du rollen!??!" Justin var så nyfiken att han stod som en staty bredvid mig.
"JAAAAAAAA!!!!!" skrek jag sedan och hoppade upp i hans famn.
"Faaan vad roligt älskling!!! Du anar inte hur glad jag är för din skull!"
Han snurrade runt mig några varv och släppte sedan ner mig.
Vi möttes i en kyss som varade i flera minuter.
Jag, Clara Bieber, hade fått en filmroll, i Hollywood.

"Feel it
Believe it
Dream it
Be it
I was born to be somebody
Aint nothing that’s ever gonna stop me
Ill light up the sky like lighting
I’m gonna rise above
Show em what I’m made of
I was born to be somebody"

Jag och Justin sjöng för fulla muggar och allt var verkligen perfekt just nu.
Sedan kom jag på! Manuset! Jag slutade sjunga och sprang ut till brevlådan och öppnade locket hastigt.
Där låg det, ipackat i ett stort kuvert. Manuset.

THE END! Så vad tyckte ni om denna novellen? Bra, dålig, superbra? Vi vill ha massa kommentarer nu!
Nu är den tyvärr slut, men i början av nästa vecka kommer en sprillans ny novell! Det vill ni inte missa!!!

/AMANDA OCH KARRO.


You change my life - episode 120

Vi fortsatte gå hand i hand runt om i staden och vi kollade i de affärerna som fortfarande var öppna. När klockan blev kvart i tolv gick vi tillbaka till en nattklubb som vi sett påväg till restaurangen tidigare idag.
Det tog inte så jättelång tid innan vi blev insläppta så där dansade vi hela natten lång sedan och hade sjukt kul! Det var några fans som hade kommit fram under kvällen men eftersom de visste att vi var på smekmånad hälsade de bara lite glatt och vissa tog ett snabbt kort. Justins fans är otroligt snälla. Och Justin, min kära man, han är helt otroligt amazing, jag hittar nästan inga ord för hur mycket jag älskar honom.


6 år senare:

- Drew! Innan du hoppar i poolen får du ta på dig armpuffarna!
Han gick med sänkt blick bort till mig och jag drog på honom armpuffarna. Sedan sprang han bort och hoppade i poolen igen.
Jag låg i en av våra solstolar hemma i vårat hus i Atlanta, med Justin - min Justin - sovandes på solstolen bredvid mig, våran son Drew på fyra år som plaskade runt i våran pool och en sovandes Clara på 1,5 år i vagnen bredvid mig.
Jag la mig tillrätta i stolen igen och blickade ut över poolen samt höll ett öga på Drew.
De senaste sex åren har varit helt fantastiska!
Jag och Justin var på smekmånad i tre veckor, sedan åkte vi hem och han började jobba väldigt mycket. Han reste världen runt och jag hade skolan att tänka på.
Vi träffades så ofta vi bara kunde och innan han hade åkt iväg på sin tour gav han mig ännu en överraskning. Han hade bett mig att ha en ögonbindel på mig och när han sedan tog av den stod vi högst upp i ett lägenhetshus.
Han hade köpt en lägenhet till oss med en utsikt över Atlanta. Den hade ett stort ytligt vardagsrum, en stor balkong, ett stort sovrum, två walk ins (väldigt nödvändigt enligt Justin, och mig, haha) samt två badrum.
Där hade vi bott i två år. Jag hade gått ut High school med väldigt bra betyg och  det gick bara bättre och bättre för Justin.
Sedan fick jag reda på att jag var gravid. Vi visste vad vi skulle göra. Behålla det! Det var självklart i mitt och Justins fall.
Nio månader senare kom våran älskade son - Drew.
Han hade Justins ögonfärg, hårfärg och läppar. Han hade fått min näsa och mina kinder.
Vi bestämde oss då för att flytta till ett hus. Justin hade hittat ett jättefint som hade pool och ännu mer rum. Vi köpte det och bor fortfarande här.
Sen, för 1,5 år sedan, fick vi reda på att jag var gravid igen. Denna gången var det en flicka. Lilla Clara som hade fått mitt blonda hår, men Justins ögonfärg.
Så.. vad hade hänt med mig då? Jo, jag hade blivit erbjuden en filmroll precis efter vi kommit hem från smekmånaden. Jag tog filmrollen och eftersom att vi spelade in i L.A fick jag ha privatlärare under de månaderna. Sedan har jag fått lite olika reklamjobb och modelljobb. Jag älskar verkligen mitt jobb, och mitt liv överhuvud taget.
Jag har den bästa mannen i världen, två underbara barn, en karriär, underbara vänner och en stöttande familj. Vad mer kan man begära?

Helt plötsligt plingade det till på dörren och störde min flashbacksdröm. Jag suckade och petade till Justin. Han vaknade till och jag frågade snällt om han kunde hålla ett öga på Drew nu och att dörren ringde.
Jag drog på mig min klänning som jag slängt på altangolvet och drog på mig den.
När jag öppnade dörren stod Ryan där.  "HEY RYAN! Hur mår du?"
Jag kramade om honom. Även jag hade blivit jättebra vän med Ryan och såg han som en bror.
Han hade nu flyttat till Los angeles eftersom att hans största dröm var att få regissera filmer men han var nu här på besök.
"Jag mår fantastiskt! And you? Mår du bra?"
"Haha, då är vi två"
"Så bra."
Han släpade in sin väska och ställde den vid dörren.
"Vi har redan fixat gästrummet" sa jag och log.
"Tack, vad snälla ni är!" han log tillbaka.
Sedan gick vi ut till Justin.
"AEEEEYYYY RYAAAN!" Justin hoppade upp från solstolen och gick fram och kramade om honom.
De gick in för att göra iordning maten. Ikväll stod grillat på matschemat.
Jag satt och busade med Clara medans Drew satt och lekte med sina leksaker.

När vi satt vid middagsbordet en timme senare satt alla och pratade i mun på varandra. Vi hade bjudit över Christian, Caitlin och Mathilda också. Christian och Mathilda hade gjort slut, tyvärr. Men de var goda vänner. Och vem vet, de kanske hittar tillbaka till varandra i framtiden?
Sedan slog Ryan i sitt glas och bad alla att vara tysta.
Vi alla tystnade och han harklade sig.
"Ja.. ni vet ju att jag nu har bosatt mig i La-la land för att få min dröm uppfylld. Och.... JAG HAR FÅTT EN FILM ATT REGISSERA!!!!!"
Först spärrade alla upp ögonen och sedan började alla att jubla och skåla.
"DUUUUDE, SÅ KUL!" skrek Justin och ställde sig upp för att ge honom en Bro-kram.
"MEN!!!! Hallå hallå hallå, jag är inte klar än!"
Alla tystnade igen och fnissade till litegrann.
"Sofie, jag vet att du har familj och så nu.. men det är så att vi inte har någon huvudroll än.. Och du är ju väldigt eftertraktad i Hollywood nu.. Så jag undrar om du skulle vilja ha huvudrollen?" Han log.
Först blev jag chockad. Han.. frågade... mig? Sedan kollade jag på Justin och han log och nickade. Sedan log jag också.
"Ja! Jag vill jättegärna ha den!" Jag ställde mig upp och kramade om honom.
Alla jublade igen och skrek grattis till oss båda.
När jag satte mig bredvid Justin igen frågade jag "Går det verkligen bra om jag tar rollen? Jag menar... vi kommer säkert att spela in i L.A och barnen och....?"
"Ssschhh. Oroa dig inte. Jag är pappa, jag kan faktiskt också ta hand om barnen."
"Men du har ju din karr......"
"Ssccchhh" viskade han igen i mitt öra. "Ta det lugnt, det är din dröm, jag vet att du älskar att skådespela och det fixar sig! Promise. Har du inte sett Brangelina eller? De har ju också barn men de klarar det galant!"
"Tack Justin, jag älskar dig!" viskade jag tillbaka.
"Och jag älskar dig!"

Vi hade en väldigt trevlig middag och när jag och Justin lagt barnen satte vi oss i våran soffa allihopa och fortsatte att snacka om allt mellan himmel och jord i flera timmar.
Jag har världens bästa vänner, tänkte jag för mig själv. Sedan lutade jag huvudet mot Justin och han tog tag i min hand.
BRA/DÅLIG? KOMMENTEEEEEEERA! =)
Som ni ser är det en framspolning.
Och nej, den är inte slut än.

/AMANDA & KARRO.