Good to know !


1.
Vi har inte varit toppen grymma på att uppdatera men vi har ett liv utanför bloggen vilket vi verkligen hoppas att ni förstår!

2. När vi ber er kommentera har vi fått kommentarer som att "Förlåt för att jag inte kommenterar längre, men har inga ideer tyvärr" och andra liknande. När vi ber er kommentera äre inte bara för att få idéer, utan även för att peppa oss till att skriva mer. Vi (eller iaf jag, karro) älskar kommentarer som "Super bra, mer! Älskar den" osv.. så sluta inte bara för att ni inte har idéer på vad vi kan skriva :)

3. Många har skrivit att dom vill ha mer drama och tro mig, det vill vi också.. Vi har börjat diskutera om några tankar men för att det ska kunna bli drama så måste vi få med en del grejer innan själva "dramaskräcken" ska inträffa, hoppas ni förstår det?

Så håll ut, så kommer säkert drama snart! tänk såhär om ni vill ha mer: Kommentera mer vilket leder till att vi blir mer peppade till att skriva oftare. Skriver oftare leder till att dramat kommer snabbare ;)

Redan ikväll kommer nästa episode,
hope you'll like  it!

Kommentarer
» elin

Älskar eran blogg och kommenterar kanske inte varje gång isåfall '' förlåt '' :) <3

2011-01-28 20:19:46
» Rebecka

lol ''HEJA SKRIV MER NI KLARAR DET!''

hMMM gilar Julias idé fortfarande....

2011-01-28 20:56:41
URL: http://jagebäst.com
» amanda (bbejber.blogg.se)

Karro sa ju, och nu säger jag det, att vi håller på att diskutera om hur vi ska göra/skriva, håll ut, det KOMMER! :) Det måste hända saker innan! ;)

2011-01-28 21:28:51
URL: http://bbejber.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback