Chapter 13

Elsa hade bara på sig shorts och ett linne och eftersom det hade blivit lite kyligare ute nu såg hon ut att frysa lite. Jag tog av mig min hoodie och la den om hennes axlar. Hon tog tacksamt på sig den. Vi satte oss på hennes trappa och kollade ut mot hennes gata.
"Så.. wazzup Justin?" sa hon efter några minuter. Jag suckade och kollade försiktigt på henne. Hon log frågande och jag tog hennes händer. "Jag vet inte riktigt hur jag ska säga det här men.."


Jag kunde inte säga det, det gick bara inte. "...ska vi springa iväg till lekplatsen där vi alltid var när vi var yngre? Back with the old memories you know..." sa jag glatt och försökte få bort det 'allvarliga' jag just försökt att säga och började skratta istället.
"Visst" sa Elsa. Hon såg först förvirrad ut, men sedan log hon, drog upp mig från den kalla stentrappan och vi började springa iväg mot lekplatsen. Väl framme på lekplatsen var det alldelles mörkt & tyst. Det enda som lös var en liten lampa som stod bredvid gungorna, resten av lamporna var sönder. Vi satte oss på varsin gunga och började att gunga sakta fram och tillbaka. Där satt vi i flera timmar kändes det som och bara snicksnacka.
Det var nu mörkt exakt överallt, helt kolsvart, och ute vid vägen så lös alla gatlampor. Vi började gå mot Elsas
hus och när vi var framme sa vi farväl och jag började gå mot mitt.

*Piiip piiip piiip piiip*
"Justin, det är dags att gå upp nu" sa mamma och klappade mig på kinden.
"mmm" mumlade jag fram och suckade sedan både tungt & högt.
Jag reste mig upp från sängen och gick med långsamma, tunga steg bort mot toaletten. Där tvättade jag mig lite snabbt, tog deo & klädde på mig kläder. Idag fick det bli ett par slitna jeans och en hoodie. Jag gick ner till köket där frukosten var serverad. Jag hann äta klart alldelles lagom till det plinga på dörren. Där stod hon, Elsa och log.
"Är ni klara så vi kan åka?" sa hon. Hon log fortfarande och kramade sedan om mig. Elsa och hennes mamma hade erbjudit oss att få skjuts till flygplatsen så vi inte behövde ta en taxi. "Ajjemän!"
"Jag väntar i bilen!" sa hon samtigt som hon gick ner mot bilen igen.

Resan gick ganska fort & när vi väl var framme tog vi ut våra resväskor ur bilen & gick sedan in mot flygplatsen. Elsas mamma stannade kvar i bilen medan Elsa hängde med in för att säga hejdå. Vi checkade in vårt bagage och lite annat tills vi kom dit där Elsa inte kunde komma längre. Jag tog ett djupt andetag och kollade henne i ögonen.
"Jo asså..." började jag.
"Aaaah?" sa Elsa och kollade frågande på mig.
"Jo, asså jag vill bara säga att..."
Elsas perspektiv:
Han sa ingenting mer, utan lutade sig framåt istället och kysste mig. Först blev jag lite chockad, men det kändes så bra. Jag log mot hans läppar och kysste tillbaka. Jag släppte hans händer och lekte lite med hans hår. Han la sina händer på min midja och vi fortsatte att kyssas. Efter ett litet tag drog han sig bak och kollade osäkert på mig. "Det var det jag ville säga" sa han sedan.

Jag log och flyttade mig närmre. Jag sa ingenting utan kysste honom igen. Det kändes så rätt. Alla tvivel jag hade haft de senaste dagarna var som bortblåsta och nu var det han och jag som gällde. Elsa Swanson och Justin Bieber.
Vi glömde av att Pattie stod där och upptäckte inte det förens någon harklade sig bakom oss. "Ungdomar nu får ni sluta, vi blir sena" sa Pattie. Hon kramade om mig innan hon gick iväg mot gaten och lämnade oss ensamma en stund. Jag vände min blick mot Justin igen. "Vi ses väl om några dagar då?" sa Justin och gav mig en puss i pannan. Jag nickade stumt och fortsatte att kolla honom i ögonen. Han pussade mig på läpparna en gång till innan han sprang iväg mot sin mamma som stod och väntade.

Jag stod som ett ljus, helt blixtstilla, och kollade ut i tomma intet. Vad hade nyss hänt? Jag åkte från flygplatsen med tusentals fjärilar i magen och väl när jag var hemma så fick jag inte ut vårt ''hejdå'' ur tankarna. Vad var det som hade hänt mellan oss & hur skulle det bli när han kommer tillbaka? Detta är en tanke som länge kommer finnas kvar, tro mig...

Bra/dåligt chapter?
Vad tror du händer här näst? ;)

Kommentera mer än gärna, vi blir mer pepp av det!!
/Karro & Amanda.

Kommentarer
» bbiebs.blogg.se - Novellblogg om Justin Bieber

Grymt kapitel :)

2011-06-19 18:06:32
URL: http://bbiebs.blogg.se/
» Anonym

grymt bra! :D

2011-06-19 18:47:09
» jennie

mer mer mer super bra en del till i dag snälla <3 <3 <3

2011-06-19 19:38:57
» fanny

oomg meer!

2011-06-20 01:52:27
» elina

Det var jätte bra men lite kort och i början tror jag din råkat skriva fel för (titta under)

"Visst" sa Elsa, sedan log hon, drog upp mig från den kalla stentrappan och vi började springa iväg mot >lekplatsen<. Väl framme på >flygplatsen< så var det alldelles mörkt & tyst. NI hade råkat skriva flygplats istället för lekplats. det var allt|

2011-06-20 14:37:58
» elena

super bra fortsätt nuuuuuuuuu

2011-06-20 16:26:37
URL: http://myjustinstorys.blogg.se/
» F A N N Y YYY L

Skriv en tiiil :)

2011-06-20 17:34:20
» amanda bieber

svar till elena: ah jag vet... ändrade det nu och lite annat i kapitlet! läs om igen så tror jag att ni förstår bättre <3

2011-06-20 19:24:28
URL: http://bbejber.blogg.se/
» Lisa'

meer!:)

2011-06-20 19:46:45
» lisa

Super bra kapitel! (:

2011-06-20 23:02:09
» vågar du?

Sjukt bra, älskar att det är masssa LOVE i det hela!

MER...! <3

2011-06-22 01:52:54
URL: http://emeliehannahs.blogg.se/
» Bieber Cash

Sv: Jag gör alltid länkbyte! :)



Kram Kram <3



//Bieber Cash

2011-06-24 12:32:14
URL: http://biebercash.blogg.se/
» Anonym

meeeeeeer jätte bra

2011-06-25 05:45:14
» Fella&Cindra

sjuukt bra , som vanligt !

ni är så duktiga på att skriva , designen är grym seriöst allt med er blogg är awesome :D

2011-06-25 17:00:23
URL: http://bieb.blogg.se/
» Anonym

näääääääääääär kommer nästa? längtar har väntat länge nu på kapitel 14 :( iaf älskar novellen sluta aldrig att skrivv! läser en massa bieber noveller och den hära är en av dom bästa!

2011-06-25 19:26:12
» Anonym

skriiiiiiiiiiiv :D

2011-06-26 23:16:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback