Chapter 3.

Du var sjukt bra Justin!!! 
- Är du ärlig? 
Jag nickade ivrigt och han tog åt sig av berömmen. Han gav mig en kram och sedan laddade vi över videon till datorn. Han satt och lyssnade igenom den och laddade sedan upp den på youtube med ett leénde på läpparna. 
Han kommer att gå långt, tänkte jag för mig själv.
Vi sökte runt lite på youtube & kollade på lite häftiga klipp, sedan bestämde vi oss för att åka & köpa glass nere vid stranden.

När vi kom fram var det en väldigt lång kö, och det var jobbigt att vänta. Solen stekte i ryggen & jag tror att det var den varmaste dagen på flera år. Visst så är det ofta varmt här såhär dags på året, men det var nu mera än väntat. När vi äntligen stod längst fram i kön fick jag beslut ångest, vilka smaker skulle jag  egentligen ta, och hur många? Jag väntade och lät Justin köpa först så fick jag lite tänkte tid.
- Tja, jag vill ha 3 kulor i rån! Jordgubb, regnbågen & blåbär tack, sa Justin vänligt och kioskgubben nickade och gjorde iordning hans beställning.
- Här har du, det blir 29 kroner, sa kioskmannen och räckte fram glassen till Justin.
Nu var det min tur och jag visste fortfarande inte vad jag skulle ta, kanske samma som Justin? Ja så fick det bli...
Vi gick bort mot klipporna där vi tänkt sätta oss. Jag tar lite glass med sked som sedan for in i munnen. Glassen var verkligen huuuur god som helst. Samtidigt som jag sätter mig ner säger jag: "Juuuustin, regnbågsglassen var asgod! Den måste vi äta fl..." samtidigt säger Justin: "Elss...a"
En glasskula åker ut ur rånet och faller ner på klippan & kort därefter tappar jag även rånet med resten av all glass. "Neeeeeej, min glass! Den som var så god & jag som har väntat så himla länge på att köpa den..." sa jag rätt så högt och försökte låta ledsen & sörja mig själv, as always.
"Du kan ta min" sa Justin vänligt och log sedan emot mig.
Jag kunde inte göra annat än att le & säga "Tack, men det är din glass Justin. Ät den du" sa jag så snällt som möjligt. Han var jämt så himla generös, nästa lite fööör generös.
Samtidigt som Justin fortsatte äta sin glass så gick vi strandvägen hem till mig igen. När vi tillslut var hemma så bestämde vi oss för att göra en till video som vi tänkt lägga ut på youtube om några dagar. Frågan var den... vilken låt skulle vi göra? Vi satt och funderade ett tag.
- Jag vet! Du kan göra save tonight?
- Njaaa... jag vet inte riktigt... kanske inte just min 'typ' av musik...
- Nae, ioförsig... men... cry me a river? Den är ju aaaaas bra!!
- Har aldrig hört den förrut men vi kanske kan se hur den låter?
- Ja, självklart! sa jag och for sedan iväg för att hämta laptopen. Bara några sekunder senare var jag tillbaka med laptopen i famnen som jag sedan ställde ner på bordet. Jag klicka snabbt upp safari & klicka sedan in 'youtube' i sökfältet. När jag väl var inne skrev jag in 'Cry me a river' i en sökruta, det kom upp massvis med träffar. Jag klickade på första bästa och vi började att lyssna och gunga till musiken.
- Nå, vad tyckte du om den? sa jag till Justin när låten var slut med hopp om att han skulle säga att den var bra.
- Den var la helt...ok. Ingen låt för mig direkt, sa han dystret och såg ut genom fönstret samtidigt som han sa det.
- Nähe, men du kan väl hitta nåågon låt du vill sjunga? sa jag vänligt.
- Hahaha skoja ju bara med dig dummer, denna låten blir säkert toppen!
- Åh, great! Där lura du mig bra nog din lille knäppjök, haha, sa jag glatt.
Justin satte igång att börja öva och under tiden så laga jag till lite pasta & köttbullar. När han övat i nästan 30 minuter så satte vi oss och åt. Såsmåningom blev våra magar mätta och belåtna och vi kände oss redo för att spela in nästa video. Allt gick som det skulle & vi klarade det på ett enda försök.
Jag sprang iväg och hämtade en sladd & vi förde sedan över videon till datorn. När det var färdigt och vi tänkte stänga ner datorn så kom vi på det - Vi la ju upp en video igår! Vi gick in på safari och återigen så klicka vi in 'youtube' i sökfältet. Vi klicka sedan vidare för att se 'våra videos' vilket som i detta fallet bara var en. Vi klicka oss in på den & jag trodde verkligen inte att det var sant, vi hade fått hela 20 000 visningar och det hade knappt gått ett dygn. Jag rullade ner och såg då att vi hade fått ett flertal kommentarer. Vi blev fast vid datan och började rulla ner & läsa varenda lilla kommentar, de flesta var positiva & det var riktigt kul att höra!
Ganska så kort episode, ursäktar för det...
MEN, vi har som sagt oerhört mycket i skolan just nu & det ligger som en högre prioritering, hope you all understand :)

Kommmentera mer än gärna, det gör oss peppade!!
/Karro & Amanda ;)

Kommentarer
» jennie

sjukt bra !!! yeah mer altså :)

2011-05-11 20:55:43
» Madeleine

mera

2011-05-11 21:26:24
URL: http://karinbeatrice.blogg.se/
» elin (:

asbra ;)



och sedan om ni skriver när dom är äldre kan han ju bli dr.bieber haha ;) och vara sångare då :DD

2011-05-12 21:55:51
URL: http://elinohrn.devote.se
» ffrida. (y

helu igen. :$ jag har glömt att kommentera men har följt å sånt.

hihi.

btw älskar den här nya. <3



skriv skriv. :DDD

2011-05-13 23:01:17
» jullanbieber

as bra!!

önska jag var hans vän!

Fast jag har haft bieberfever men man tröttnar på alla kompisar som blir arg när man bara pratar om justin men jag är inte beronde om honom.

han är shysst tror jag men jag kommer typ alldrig träffa honom:(

PS: jag har också en killbästis och vi gör typ grejer med varnadra hela tin typ!!

men min killkompis är typ helt omöjlig att vara i hop med!

PUSS&KRAM

2011-06-17 17:22:23
URL: http://bieber.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback